Zeynepsarem46 Kızlar bebeğim ıkınarak zar zor gibi kakasını yapıyor kızarıyor resmen gaz çok çıkarıyor karnından sürekli gurul gürül sesler geliyor bide mukuslu kaka nasıl oluyor biri açıklayabilir mi? süt alerjisi mi var acaba ya😔
Anne25 Zeynepsarem46 4.5 aylık benimkide öyle valla sav simplex kullanıyorum gaz masaları yapıyorum hep
Aykaren Zeynepsarem46 Zeynepsarem46 hatta bazen beslenmeden oluyor anne yeterli protein almazs bebek mukuslu kaka yapıyor protein arttırın
Minis Zeynepsarem46 hastalik 😅 Bebegim kabiz olmadığı halde çok zorlanarak kaka yapıyordu, çok sık kaka yapıyordu. Büyük insan gibi karnı gurul gürül ediyordu. Önce mukuslu kalayla başladı sonra damla şeklinde kan geldi kakasindan. Idrar ve kaka testinde dizanteri bulaşmış dediler
Zeynepsarem46 Minis tedavi olunca geçti demi canim mukuslu kaka nasıl oluyor ki bu normal tanecikli kaka yapıyor sarı renkte aydınlatın beni lütfen 😔
etipuf Zeynepsarem46 kaka yaptığında bezi yapıştır aç sümük/balgam gibi yapışıyorsa mukuslu kaka oluyo
Dryalp Zeynepsarem46 tam sarı yapmadı yesıl hafıf sarı oluyor ıkınması azaldı sadece bazen yaptığını kokudan anlıyorum
Uygurelif Zeynepsarem46 mukus alerjiye işaret tatlım. Benim kide kızararak yapmaya çalışıyor doktoruna danış muhtemelen alerjiyi bulmak için sana diyet verir kuruyemiş falan çok mu yiyosun yumurta ceviz helva falan
Alpbebek2 Uygurelif bebeğinizin kakasını kıvamı nasıl ben ek gıdaya geçtim meyve verdim bir kaç gündür irmikle birlikte dün kakası sertti hep cıvık olurdu dün sert ve yeşil yaptı hafif sarilikta içinde vardı acaba normal mi
Uygurelif Alpbebek2 canım ben henüz ek gıdaya geçemediğim için bilemiyorum onu. Diğer arkadaşlar belki biliyordur