HulyaYaman Bugün tam 4 aylık olduk. 3-4 gündür neredeyse tüm uykularından bağıra çağıra ağlayarak uyanıyor özellikle geceleri sürekli olmaya başladı nedendir nasıl geçer kucağımdan indiremiyorum sıcakta fenalık geçirmeye az kaldı 😔😔
Buglemiim HulyaYaman ayy aynı durumdayız bazı geceler hele de gözünü açmadan bir bağırıyor 🥴 bazen gündüz uykusunda da yapıyor bunu dönem dönem değişiyor sanırım inşallah çabuk atlatırız atak mı her neyse valla üzülüyorum ağladıkça biyeri ağrısa diyorum uyanınca da ağlar ama yok uykuya geçiş ve uyku arasında uyanışlarda öyleyiz 🤦🏻♀️
MervEslinArden HulyaYaman Atak yada diş olabilir 🤦♀️ 3 gündür benim kızımda geceleri ağlayarak uyanıyor bu sabah fark ettim alttam 4. Dişi patlamış
HulyaYaman Morfrenk atak dönemindeyken bu ağlamalarını hafifletemez miyim acaba öyle ağladıkça içim gidiyor 😔
HulyaYaman Morfrenk şu an bile kucağımda uyuyor canım hiç bırakmıyorum neredeyse inşallah iyi gelir 🙏🏻🙂
HulyaYaman Buglemiim evet bizimki de öyle ağladıkça daha da arttırıyor şiddetini gözünü açsa görse yanındayız belki susacak ama yok çığlık çığlığa😔valla allah yardımcımız olsun ve bir an evvel geçer inşallah şu atak
HulyaYaman MervEslinArden eli sürekli ağzında salyası da çok sürekli bakıyorum ağzına ama diş göremedim daha