Umayyy Kızlar bebeğim 2 ay 23 günlük. 2400 46 cm doğdu. 2 ay kontrolünde 4600 55 cm di. Az önce tarttım hala 4600. 23 günde hiç kilo almamış. Başına gelen var mı?
ebrupoyraz Umayyy tartının doğru olduğundan eminmisin eminsen doyduğundan eminmisin yani ondanda eminsen benim kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o ay hiç almadı doktorla görüş istersen
Umayyy Janss ebrupoyraz Evdeki tartıyla tarttım kucağıma alıp. Daha önceden de böyle tartınca evdeki kilosu daha yüksek çıkıyordu 300 gr. Yani kilo vermiş bile olabilir. Hem emziriyorum hem aptamil mama yiyor doğduğundan beri. Çok sıkta besleniyor aç kaldığını düşünmüyorum. Bezini açtığımda idrarı ağır kokuyor ve turuncu gibi sizin kızınızında öyle miydi?
ebrupoyraz Umayyy evet koyu renkli ve ağır kokuyordu hatta idrarda çıkmamış kültürde çıkmıştı gizli enfeksiyonu doktora götürün 2 güne düzelir öyleyse üzülmeyin
Prensess Umayyy evet benim kizimda oyleydi 2 kilo dogdu 2 aylıkken 4 kiloydu idrar yolu enf.oldu 3.ayda hic kilo almadi kac tane doktora gittim biri düşük doz da igne verdi hic fayda etmedi en son gittigm dr surup verdi smdi gecti şükür