Teemo07 Kızlar bebegim suan 2 bucuk aylık. 10 gün sonra 3. ayımıza gireceğiz. Ne gibi aktiviteler yapabilirim bebeğimle? Şuan için bol bol sohbet ediyoruz, onun dışında da oyun halısına yatırıyorum. Reflüsü olduğu için çok tutamıyorum hemen kusuyor. Neler tavsiye edebilirsiniz bize?
Miniminikusum Teemo07 kitaptan resşmleri gösterebilirsiniz, şarkı söyleyebilirsiniz, şarkılarla spor, masaj yaptırabilirsiniz, sesli çıngırak tarzı oyuncakları sallayıp sese yönlendirebilirsiniz
Kizimmmmm Teemo07 el ve ayak bileklerine balon bağlayın. Hareket ettikçe balonlar ucussun.. Borcama ılık su koyun. İçine renkli halkalar toplar vs koyun.. Ayaklarını da içine sokun. Elleriyle de yapabilirsiniz.
Teemo07 Miniminikusum kitap araştırıyorum şuanda okumak için, hem de dediginiz gibi renkli dikkatini çekebileceğini tarzda. Şarkı söylersem anasından soğuyabilir🤦🏻♀️😁 onun yerine İngilizce, sözleri net şarkılar dinletiyorum. Bu dönemde dil gelişim için başlangıç diyorlar. Çıngırak tarzı şeyler almam lazım. Sanıyorum bunlar yeterli şuan için. Teşekkür ederim.
0znur Bizde 6 gün sonra 3 aylık oluyoruz. Zeka kartları almayı düşünüyorum. Bu aylarda çok ilgilerini cekiyormus. Birde hışırtılı kitap alacağım inşallah. Reflü bizde de var. Reflü yatağınız varsa oyun halısının içine onunla yatırabilirsiniz, ya da Reflü yatagi gibi eğik olmasını sağlayacak ince bir yastik. Biz öyle yapıyoruz
Teemo07 0znur hışırtılı kitap bakayım bende. Hem renkli hem hışırtılı combo yapabilirim 😁 Reflü yatagımız var, biraz yüksek kalır halıya ama yastık deneyeyim. Teşekkürler.
Miniminikusum Teemo07 kitapm olarak ben iş bankası kültür yayınları hareketli kitapları kullanıyorum dogduggundan beri görselleri çok uygun bebek için, harekette ettiği için ilgisini çekiyor tavsiye ederim
Tugbatokatli Teemo07 kesinlikle dönence mutlaka olmalı , ben tinny Love ana kucağı aldım müzik var ve ışık yanıp sönüyor oyuncağı da var çok hoşuna gidiyor , resmen konusuyo kendi dilinde 😄 bir de doktorumuz kırmızı şeyler gösterin takip ettirin dedi sağ sola
0znur Teemo07 fisher price biraz pahalı ama içinde ayna varmış bebeklerin ilgisini cok çekiyormuş. 30 liraya uygunlar da var aynasiz
Teemo07 Miniminikusum ayy bugun d & r da görmüştüm. Baktım da almadım. Cok saolun. İlk fırsatta artık alayım ben de.
elifff13 Teemo07 benim bebeğimde 3 aylık bu aralar parmaklarımla oynamayı çok seviyor acaba parmak kuklası alsam mı uygun olur mu
Tugbatokatli Teemo07 biz 2 ay 15 günlüğüz zeka kartları almıştım onları gösteriyorum ve anlatıyorum olan cismi falan , dikkatle bakıyor .
Momm12 Benim gün içinde yaptığım aktiviteler -parmak kuklası (kendim hazırladım keçeden) -hikaye okuyoruz -zeka kartları ile yüz üstü yada yatarak izlemesi -oyun matında cıngıraklarka oynaması hepsini hergün yapamayabiliyorum ama bunlar ideal olanları bize yetiyor hatta akşam güneş gidince 5 gibi balkona çıkıyoruz hava alıyor