Yavuzkara17 Göğsümün ucu çökük olduğu için bebeğim göğsümü alamıyor aynı durumda olan anneler yardımcı olabilir misiniz acaba?🙏🤷♀️
Muru Yavuzkara17 benimde yoktu hemşireler silikon meme ucu tavsiye ettiler, işe yaradı bence denemelisiniz 👍
qwrt1245 Yavuzkara17 ben silikon göğüs ucu kullandım çok işime yaradı lansinohun büyük ve küçük göğüs ucu var mutlaka tavsiye ederim diğerleri biraz büyük oluyor
Maya1 Yavuzkara17 2. Ay almaya basladi benim. Sen her firsatta önce onu ver. Buyudukce kavrayabiliyor
Det25 Ben de silikon uçla bebeğimi emmeye alıştırdım. Şimdi kullanmıyoruz bile. Ama silikonu da tutturmak için baya çaba harcadık. Birçok markadan avent i tuttu. Biberonla sütümü verirken hemen silikonu ağzına getiriyordum. Öyle öyle alıştı.
Azra6167 Yavuzkara17 canım şiringa al onun ucunu kes testten tak ve göğsünü o şekilde Çek hemen bebeğe vermeye çalış anlık bi çıkıyor öyle öyle tuttu benimki silikon meme ucu sonradan bırakmak zor oluyor ve bebek onunla tam göğsünü boşaltamıyor diye biliyorum bence tutturmaya çalış zorlanırsın biraz ama yaparsın
Mom120 Yavuzkara17 silikon meme ucu kullandim iki yasina kadar. Zamanla da cikmadi gögüs ucum bir süreden sonra cocuk da silikonsuz tutsa bile alisamadi cok sükür ama emdi☺️
SimayT Yavuzkara17 Bana da hastanede hemşire tavsiye etti 1 ay oldu hala onu kullanıyorum bırakamıyor 😭