Aysens1 Merhaba anneler Bebeğim 7 aylık. Ek gıdaya çok güzel başlamıştık yaptığım her yemeği yiyordu. Son bir haftadır hiç birşey yediremiyorum. Birden beslenmeyi reddetmeye başladı. Aynı durumu yaşayan düzelen bebişler var mı ?
Emirin_Annesi10 Aysens1 8.5 aylık ilk 5.5 aylıkken tadımlara basladık 1 ay .ok güzel ilerledik. Ama 2 aydır ağzını kapıyor kafasnı çeviriyor yemiyor. Yoğurt peynir meyvelere ağzını açıyor ama yemek türü şeylere açmıyor. Bnde şaştım kaldım. Ama dişi çıkacak artık çok sükür aylardır perişandı alt damağı yarıldı dişi göründü çok sükür belkide ondandır die bian önce dişin çıkmaısnı bekliyorum 😒
Aysens1 Miniminnos haklısınız oda bir ihtimal tabi. Artık bende stres olmaya başladım. Bian önce düzelsin istiyorum 🤦🏻♀️
V_S Bizde de sadece ekgıds değil, emme sürelerini de çok kısalttı. Süt bitmeden kalkmak istiyor artık. Ya atak dönemidir, ya diş çıkarıyordur, ya da sıcaklar etkilemiştir. Benimki havalar aşırı ısındığından beri ysptığı için sıcaklara bağlıyorum.
Aysens1 V_S bizde aynı durumdayız. bende sizin gibi her ihtimali düşünerek ilerliyorum ama 1 hafta oldu. Yemek gördüğünde sevinen çocuk şimdi kaşık görünce huzursuzlanmaya başladı. Ağzını bile açmıyor
Aysens1 Emirin_Annesi10 bian önce çıksın dişi hem siz hem bebişiz rahatlasın 🙏🏻 Benim kızım hiçbir besini kabul etmiyor sadece su içirebiliyorum bir haftadır 🤦🏻♀️
Emirin_Annesi10 Aysens1 insallah canım ya rabbim kolaylık versin böyle yememsi zormus gercekten. Kaynanamın diline düştüm önceden sen vermiyodun (6 aydan önce herseyden ver diyodu) şimdide o yemiyor verecektin herseyden diyo. Herkes o kdr çok biliyor kii..
Aysens1 Emirin_Annesi10 inan alakası yok. Ben 4 aylıktı sürekli bişeyleri tatması için eline veriyodum. Bak şimdi asla ağzına sürmüyo. Hiç kimseyi takma o yüzden. Zaten zor bi süreç bide onları dinleyip kafa yorma.