Hatice_nur07 Kızım iki gündür cok az ve sarı çiş yapıyor normalde akşam bezını değiştirir yatırırm sabaha kadar dolar bezi 2 gündür kuru denecek kadar az gündüzleride öyle ve sarı renk bellii oluyor 4 ay 21 günlük normal bir durum mu acaba
Zeyzey2019_ Hatice_nur07 artık havalar çok sıcak. Terliyor ve suyu teri ile atıyordur. Doktorunun numarası varsa durumu kendisine sorun çünkü böyle bir durumda doktoru kızıma su içirmeye başlatmıştı 4 aylıkken. Bol bol emzirin.
Annelikseruveni Hatice_nur07 sıcaklık artışına bağlı bu aralar herkeste aynı problem var sanırım. Daha sık emzirin bebeğinizi. sıvı kaybı yaşadığından idrar çıkışı azalmıştır
Hatice_nur07 AseLBebek26 baya azalma var ama bezi neredeyse kuru ve sarı olması endişelendirdi inşallah bişey yoktur 🙏🏻 Normaldir
AseLBebek26 Zeyzey2019_ bende bir kaç gundur çok sıcak olduğu icin günde bir kez bir çay kaşığı su vermeye basladim 4 bucuk aylık bebeğim ne kadar su veriyordunuz acaba
Zeyzey2019_ AseLBebek26 1 fincana kadar veriyordum ama doktorum miktarı böyle belirttiği için o kadar vermiştim. Eğer vermeyi düşünürseniz suyu muhakkak karnı doyunca verin ki midesi dolmasın su ile.
Ayazimm58 Hatice_nur07 Susuzluktan olabilir, gecen hafta sordum doktorumuza susuz kaliyor her mamadan sonra 3 cay kaşığı ver dedi 3bucuk aylık
Meski AseLBebek26 biberonuna koyuyorum suyu mamalardan sonra veriyorum kendi isteğine göre biberon elinde oluyo .gün içinde de ara ara veriyorum .sıcaktan bunaldigini hissettiğimde.yani bir ölçüm yok .
Hatice_nur07 AseLBebek26 biz doktorumuzun söylemesiyle ek gıda tadımlarına başladık oyuzden ben gün içinde sık sık veriyorum ama öyle lıkır lıkır içecek kadar değil her emzirdiktwm smra tatlı kaşıgı kadar veriyorum
Sofiyovamagamed Hatice_nur07 usutmis ola bilir kiz cocuklarini biraz sudan sougdan uzak tutmak gerek ben ayaklarini kalin yapiyorum karninida hep bez parcasiyla sariyorum
Hatice_nur07 Sofiyovamagamed antalyadayız ve kızım sıcagı hiç sevmiyor değil kadın giydirmek corap bile giydirmiyorum doktorumuz hep soğuktan değil terlemekten hasta olur terletme der 🤷🏻♀️