Nur003 Bebegini sallarken sinir krizi gecirenler var mi acaba ben gibi ben her salladigimda geciriyorum cok yaramaz bir kizim var asla uyumak bilmiyor arada bagiriyorum bazen hirpaliyorum yanlis anlasilmasin vurma vs yok ama gercekten sabrimi cok siniyor ne yapacagimi bilemiyorum sallamadan nasil uyutabilirim bi yontemi varsa soyleyin😐
Egeanul Nur003 beneğin kaç aylık canım bzimki 6 aylık uykusunu geçirmemeye çalışıyorum yine de banamısın demiyor çocuk🥲 atak haftamızdayız zaten çok zor
Melihinannesi1 Bende sallıyorum ama ne zaman uyku saatini kaçırsam o zaman çok zor oluyor sallamak, bence bi sıkıntısı olmadığından eminsen uyku saatlerine dikkat etmelisin, ya uykusu gelmemiştir ya da gecmistir
Melihinannesi1 Bir de senin gerginliğin bebeğe de yansıyor ona da dikkat etmelisin olabildiğince sakın olmaya çalış, niye uyumuyorsun felan deyip kaldırıp oksa op o zaman da faydası oluyor 😊
Melihinannesi1 Nur003 Aynen canım ondandir o zaman, gün içerisinde bol bol ilgini sevgini eksik etme rahat atlatırsınız insallah