covidondokuz slm anneler ♥️♥️80 hamileligmı kapatıp 2ayda 53 kg yen döndum . hic bşşey yapmadan 🙈hadi sizde ayda kac kg verdık biraz gırgır olur bizede 🦋🦋
MMuratHan covidondokuz 37 gün oldu doğum yapalı 93 kgla doğuma girdim 70 kg şuanda hiç bişey yapmadım bende 😂
zarifbirhanim covidondokuz Aksine onca çabaya spora rağmen hiçbir şey yemeden 10 kilo aldım ya. Kilo alırım diye elimin tersiyle itekledigim baklavalardan, durumlerden, hamburgerlerden özür diliyorum. Sorun onlarda değil bendeymis 🤦♀️
Feyzosunannesi covidondokuz 85 ile doguma girdim 10 ay oldu suan 63 kiloyum🌸daha vermem gereken 5 kg var 🙈
AsyaninAnnesiiii covidondokuz 58 ile doğuma girdim hiç birşey yapmadım 54 kiloyum 🥰 doğum yapalı 2 buçuk sene oldu 🤗
oyaacool covidondokuz bünyemize sağlık diyorum 2 ayda nasıl verdiniz maşallah 🧿 ben 17 kilo aldım 2,5 ay oldu anca 10 kg verdim 🤦♀️
covidondokuz oyaacool vala kolık bebek olunca saolsun bisey yaptrmasıma gerek kalmadı yemeden içmeden kestı saolaun beni .ama esim icin ben cörek otu kullanıyrm bşr cay ksıgo sabahları ac karnına yiyo oda kılo verdırıyo bilgnz olsun 🦋
Feris-04 Bende 47 kilo ile hamile kaldım hamilelikte 7 kilo aldım doğum yapalı 2 ay olacak eski kiloma geri dönüş yaptım
nursocum covidondokuz 49 hamile kaldım, 72 işe doğuma girdim. 16 ay geçti şimdi 55 im ama hamileyim 😅