Zusglm Kızlar dün akşamdan beri kızımın ateşi düşmüyor. 10 aylık. Akşam şurup verdim, sabaha karşı 4 gibi fitil verdim. Sabah hastaneye götürdük 39.2 çıktı. Hala çok yüksek az önce tekrar fitil verdim düşmüyor. Lütfen yardım edin ne düşürür en acilllll
Olich Zusglm nemli bir çarşafa sarabilirsiniz başına da nemli bez koyun çok soğuk olmasın ama sıcak da olmasın
Olich Zusglm onun dışında parasetamol (Calpol) gibi ilaç verebilirsiniz, benim oğluma fayda etmedi bu yüzden ibuprofen içerikli ilaç veriyordum (Dolven mesela). Parasetamol 4 saat arayla verilir İbuprofen ise 6 saat. Bu kurala dikkat edin ilaç zehirlenmesi yaşamasın bebeğiniz. Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Olich Zusglm Fitil yerine sıvı olması lazım yani şurup gibi ve oda sıcaklığında olacak ki emilimi hızlı olsun. Ateş düşürücü şuruplar buzdolabında saklanmaz buna dikkat edin zaten ilacın kutusunda mutlaka saklama koşulları yazar 💯 Sağlıcakla kalın 🍀
ozgeefem Zusglm alnına, koltuk altı, kasık ve ayaklarına nemli mendil koyun, eğer aşıdan oluşan bir ateş değilse ılık bir duş aldırın, soğuk veya çok soğuk olmamasına dikkat edin
Zusglm Olich Ateşi hala aynı. 37ye düştüğü de oluyor 41 e çıktığı da. Antibiyotik ve calpol kullanıyorum şu an onlar biraz rahatlatıyor. İshal oldu dün 2 bugün 1 kere yaptı. İlginiz için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Zusglm ozgeefem Aşıdan dolayı değil boğazında iltihap varmış. Dediğiniz gibi nemli bez koymayı denedim ama o kadar çok ağladı ki kendinden geçti🤦🏻♀️ sık sık ılık duş aldırıyoruz, ağlasa da nemli bez koyuyoruz ara ara. Teşekkür ederim 🙏🏻
Olich Zusglm 6.hastalık olabilir benim oğlum daha yeni atlattı. Ateş 40a kadar yükseliyordu doktora gidip gösterdim faranjit sanmış antibiyotik yazdı 2 gün kullandık sonra 4.gün ateş düştüğünde vücuttan döküntüler çıktı . Doktorumuzu aradım antibiyotik kesin dedi bu faranjit değil dedi. Döküntü 4 gün sürdü. Bu aralar çok vaka varmış öyle. Çok geçmiş olsun 💐
Zusglm Seda_yazar Çok teşekkür ederim. O hastalığı duymadım daha önce ama şimdi ateşi yok çok şükür. Eski haline döndü
Zusglm Olich Çok şok teşekkür ederim 💐Allah razı olsun ilginiz için çok teşekkür ediyorum🐣 Ateşimiz düştü çok şükür normale döndük💆🏻