MDG_ Normal doğum yaptım 6 gün oldu ama hala sütüm gelmedi ne zaman gelir veya ne yapmalıyım. Normal mi bu kadar gecikmesi akıl verin nolur
Zolizo MDG_ Sıcak duşa girin, bol bol masaj yapın göğsünüze. Ben sezeryan olduğumda hemşireler ucunu sert bi şekilde sıkıyolardı. Bebeğinizle ten tene temasta bulunun. Memeyi teklif edin,
2ogul-annesi MDG_ bestlak damla ve imom latte oneriyorum bol su iciyodursunuz zaten bide güzel beslenip uyumaya çalışın aralarda inşallah gelir .gelmesede boş emsin süt kanalına insin süt
plakayerli MDG_ ben de hiç gelmicek sanıyordum süt bi gelsin başka bir şey istemiyorum diyordum beşinci günde anca süte dönüşmüştü. Sizin de ilk sütünüz geldi değil mi hani su gibi olan kolastrum muydu adı. Sütüm yokken de yarım saat emzirip ardından mama veriyordum bazıları mama vermiyor kolastrumu yeterli buluyor tercih meselesi
Cgdmltr93 MDG_ boool bol emziriyor musun 24 saatin 20 saati memede kalması lazım. Mama veriyorum karnı tok diye emzirmezlik yapma boool su iç ve bol bol emzir başka çözümü yok
Gokce1504 MDG_ tam olarak bu yüzden bile gelmeyebilir. Psikoloji çok önemli, sakin kalın ve sabırlı olun. Bebeği sık emzirin, bol su için inşallah gelecektir🙏
MDG_ plakayerli aynı bende öyle düşünüyorum bir gelsin başka bir şey istemiyorum sizin kaçıncı günde geldi sütünüz
plakayerli MDG_ ilk günler su gibi damla damla geliyordu 5. Günde anca süte dönüştü 2 haftalıkken bollaşmaya başladı
plakayerli MDG_ hayır kendi kendine oluyor bence sizin de olur sadece su içiyordum bir de günde bir kere rezene çayı içiyordum
yprkarzu Bol bol sağım yapın benim bebeğim 1 ay hiç emmedi buna rağmen bitmedi sütüm geldi Bn sürekli sağanak verdim incir bulgur pilavı yulaf lakabı bol su irmik sütlü tatlılar süte çok iyi geliyo
Asl90 MDG_ sıcak duş alın iyi beslenin en önemlisi su ve bol bol emzirme. Bende uyku çok işe yaramıştı ve gerçekten stres yapmamak o zaman sütüm geldi tam anlamıyla emin olun gelecek sakın üzülmeyin 9 aylık oğlum var emziriyorum hala ☺️ İlk başlarda galiba benim sütüm olmayacak diye düşünürken 9 ayı geride bırakmışım. Mümkünse yarım saatte bir emzirin
Adaduygu MDG_ oncelikle stres yapmayın benm bebegim acliktan agliyomus ilk geceler bende anlamadim meger sutum gelmiyomus doktoruyla konustjm mama destegine basladik daha sonra yememe icmeme dikkat ettim anne cayi ictim bil su dus masaj ve sagma makinasiyla yine azdjr belki ama 200 cc ye xikarttik ha simdi yine azaldi ama uzulmeyin sutle de buyuyolar mamaylada gonul isterki full sutumuzle buyusunler ama elimizden geleni yaptiktan sonra sutumuz gelmiyosa yaocak.bisey yok