Berraksu Bebeğinize ev yapımı domatese biber salçası veriymusnz birde bebeğe tuzsuz tereyağı nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim
lanadelmiyav Berraksu bebeğim henüz küçük sordukların hakkında bilgim yok fakat, tuzsuz tereyağı işi biraz zahmetli galiba yaa🥲 ben bir ara kafayı organik beslenme işe bozmuştum, araştırmıştım bu tuzsuz tereyağı olayını sonra vazgeçmiştim😁
Mlke301020 Berraksu tereyağını tuzsuz marketten aldım. Biber salçası da organik satan bir siteden o da tuzsuz
Saitkereminannesi Berraksu Biz zaten salçamızı kendimiz yapıyoruz saha doğrusu annem yapıyor oğluma da yediriyorum 😍
Zulalhamza Berraksu tuz zaten tereyagina sonradan katilan birsey sut kaymagi ve yogurt kaymaklarini biriktirin sonra onları bu ara camasir makinesine yapiyorlar sizdr bi kaba koyup calkalatabilirsiniz arada bir aoguk su eklersiniz yağ birikir zaten aonra yagi toplayip yıkayacaksınız. Kayinvalidem bu sekil yapiyor
Zulalhamza Berraksu benim salçalarım da ev salcasi oldugu icin 7.5 aylik bebegime veriyorum direk degil tabi kendi yemeklerimize katıyorum azar azar oda ordan aliyor
Berraksu Zulalhamza tuz koyuluyormu ev yapımı salcalara kayınvalide göndermiş bana bilemedim tadına baktım öyle pek bir tuzlu değil ama yemeklerine koymaya başladım yeni alerjisi yok domatese 8 aylik
3children1mom Berraksu Bana her sey köyden geliyor 😂 Ama tereyağı yapmak istiyorsan süt kaymağını biriktirmen lazım önce. Biber salçasını da robottan çekip biraz kaynat sonra tuz ve zeytinyağı ekleyip güneşe koy. Domates salçası da aynı sekilde ama robottan geçirmeden onu biraz doğrayıp bidonda bekletmen lazım. Sonra cekip süzgeçten geçirip pişir. Yag tuz güneş bu kadar😌
ikizbabymom Berraksu ev yapımı salçada tuz var tabi ki yoksa bozulur ama 8 aylık olmuş zaten biraz salça koysan sıkıntı olmaz bence
ikizbabymom Zulalhamza hangi ayarda yapıyolar acaba da erimiyo bidon vallahi müthiş fikir helal olsun