Esenbursa Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? 10 günlük bebegim var boynunun altı isilik oldu. Bi askılı bodu birde yeni dogan takım giydiriyorum. Acaba tek uzun kollu cıtctlı body ve bir altla üsür mü ? 10 günlük
hazalikom Esenbursa bende merak ediyorum. Uzun kollu badi ve uzun tayt giydiyorum çoraplarını çıkartıyorum evin içi 27 derece.
denizzzz95 Esenbursa 19 günlük bebeğim kısakollu zıbın altınada normal pratiklilerden giydiriyorum bkaç gün önceye kadar sizin gibi giydiriyordum çok terledi. Şimdi bide ince pikeyle örtüyorum çok rahatladı.Geceleri de tek uzun kollu zıbın altına yine patiklilerden giydiriyorum eldivenleriyle çorapları hep var ama 🥰
rua_da_senhora_das_verdades Esenbursa kolsuz zıbınla duruyor. 25 derece evin içi. Gece uyurken de penye pike veya muslin battaniye örtüyorum. 19 günlük bebeğim. Birkaç gündür bu şekilde. Üşüdüğünü hissettiğimde ve duş sonrası 1-2 saatlik ince uzun kollu zıbın giydiriyorum altına pijama ve çorap.
Esenbursa hazalikom ya gercekten cocuklara ne yapcaz bilemedim sizinki nekadarlık?? İki kat olnca fazla gibi boynunun altı isilik oldu bizim 😟
Mlke301020 Esenbursa fazla canım ince kısa tulum giydirin yeterli. Terlemesi daha kötü sıvı kaybı yaşamasın
Esenbursa denizzzz95 ayyy bende soyacagm smdi cocugumh eziyet ettm resmen cocuga. Gündüz tek uzun kola devam 10 gün snra falan bende sizin gibi kısa kola gecerim günah ya. 32 derece yandı cocugum. Cok tesekkur ederm 😊
Ozlm280 15 günlük bebeğim ev 27 derece tek kısa kollu çıtçıtlı badiyle tutuyorum ona rağmen terliyor çok
Esenbursa sheesyelllow valla ben pişirdm cocugu resmen 😖 simdi hemen değişiyorum isilik attı cocugum 😫
denizzzz95 Mlke301020 hep korktum çorapsız yatırmaya sadece patikli altla yatrsam yeter sanırm ben bde altına da çorap giydiriyorum öğrenicez 🤷🏼♀️
Mlke301020 Esenbursa evim 24 derecek kısa kol şort ile duruyor ona rağmen hareket ettikçe terliyor. Sizin ev aşırı sıcak aman dikkat edin🙏🏻☺️
denizzzz95 Esenbursa kesinlikle çok rahat ediyor doktoruma da sordum sen ne giyiyorsan bi fazlası dedi e gündüz ben askılıyla çocukta kısa kollu mis :) saçlı doğdu saçını bile traş ettik nasıl rahatladı sık sık yıkayın birde oh 🥰hiç korkmayın sıcak daha kötü çocuklara
Utkucan Esenbursa evinizin sıcaklığına bağlı bir termometre alın sürekli dursun bizim ev 27 derece şuan yazda geldi çocuk sadece zıbınla çorap falan asla giydirmiyorum zaten
Zlm Esenbursa ben tek çıtçıtlı ile tutuyorum bir buçuk aylık ama benim kızım küçük olsaydı sanırım uzun kollu bı çit çitli birde altla tutardim