Nur0796 BelginYaren merhaba cuma gününe Beylikdüzü devlet hastanesinden Özden durmuş gönültaşa randevu aldım eğer memnun kalırsam sizi bilgilendiririm bende o doktora ilk defa gideceğim
Evooiboo BelginYaren hasan cengiz kani ye gittim tecrübeli yaşı da olan bi doktor ama az konuşur net konuşur Mehmet Palaz gidiyorum çok konuşur detaylı açıklar ben detayda öğrenmeyi severim onunla devam ediyorum tercih senin tabi 😌
Habibe34 Hasan cengiz kanı mükemmel bir doktor. Özel hastaneye gidecektim doktor arayışındaydım ama gerek kalmadı çok iyi,meslekte tecrübeli harika bi doktor.
Nur0796 koalanin Evet☺️ biz çok memnunuz kendisinden çok iyi çok sevecen güleryüzlü bir doktor Özden hanım ♥️şuan kendisiyle devam ediyoruz kontrollerimize biz kendisini çok sevdik gerek ilgisi gerek soru sorduğunda sakince açıklayıcı anlatımları yaklaşımı çok iyi özel hastaneye gidiyorumdum kontrollere ama hiç memnun kalmamıştım Özden hocayı da İnstagramda görüp tanıdım iyi ki de gitmişiz diyorum
koalanin Nur0796 çok teşekkür ederim bende kendisinden randevu aldım:) birde bilginiz var mı hastanede kan alma icin herhangi bi saat var mi 8 aylik kan tahlili varda randevuyu saat 1 e alabildim
Nur0796 koalanin Açıkcası saatler hakkında bir bilgim yok biz sabah 9 10 civari randevu alıp gittik ve kan tahlillerini yaptırmıştık eğer sabah saatlerine randevu varsa değiştirirseniz sizin için garanti olur ben hiç öğle saatlerine randevu alıp gitmedim