Gulzar dilanbartos kaçık ucunda tattırıyorum, annem bana 4 aylığımdan ev yemekleri yedirmiş günlük öğün gibi yani çok şükür sağlığım gayet iyi ama onun gibi yapamam tabi sadece tadına baksın yeter,kokusu gelir canı çeker kıyamam😄
Gulzar ezgiii sana ne her yerde olmamdan? Her yerde olduğumu gördüysen annesinden gizli verilmeme taraftarı olduğumu da bilmelisin,önce bi git karçındakine nasıl hitab edeceğini öğren yazık!
ezgiii Gulzar üslubum gayet düzgün. Az önce benzer konudaki benim postuma da bu şekilde cevap verdin gerçekten komiksiniz diyerek! Hangimizin üslubu daha kötü.yapmayın.
Gulzar Alazcns mikrop doğrusu bi garip geldi bana😄 benim kayınpeder vermişti 4 aylıkken ama o C vitamini niyetine sadece sürmüştü sonra asitli diye geri çekti sanarım bakışlarımdan korktu🤔
Ayaniz Ben bebegime hıçkırında kaşıkla biraz limon veriyorum,siz genede taviz vermeyin ama öyle sürmektende bişey olmaz bosuna üzmeyin kendinizi😚 umarım devamı gelmez..
Aryam2019 Yagizinannesiii ben benimkine portakal suyu ve ayran tattırdılar kızdım gerçi bundan sonra bebeğimin yüzünü göremeyecekler boşanıyorum