melisb Selamlar, Oğlum 2.5 aylik. Pisik oldu. Bir çok merhemi denedim hicbiri etki etmedi. En son doktoru 3 merhem verdi karistirip uygulamamız için. Onuda denedim fakat sonuç aynı. Sizde aynı sorunu yasadiniz mi?
Laden melisb trosyd kullandınız mı? Benim kızımda böyle oldu kaç doktora götürdüm geçmedi. En son bezini değiştirdim ve trosyd kullandım öyle geçti
aysgog melisb ben ne kullandiysam geçmemişti. Sarı kantaron yağı bı damla sürdüm iyice.yedirdim biraz açık biraktim sonra bol pudraladim.1-2 gün deneyin hiç biseyi kalmayacajtir
Laden melisb 2 günde tamamen geçirmişti. Bezini mi değiştirseniz acaba? Bezden de olabilir. Prima kullanıyordum o dönemde. Demek ki iyi gelmemiş demişti doktor değiştirmiştim
melisb aysgog sari kantaron ile hindistan cevizini karistirip sürdüm ama sanki ne yapsam etki etmiyor. Bezini değiştireyim bakalim belki ondandır. Teşekkür ederim canım
SimayT melisb Bende sleepy kullandım ve pişikler bezden kaynakliydi şimdi Prima kullanıyorum pişiği hemen geçiren de arko tüp krem oldu
ipekgonul melisb ıslak mendil temas ettirmeyin her alt açmada altını yıkayın trosyd bizde de 6 günde etki etti ama mühim olan yıkamak diye düşünüyorum ve altını sık değiştirin