Elaogemnes Kızlar biontec aşı oldum kızım 7.5 aylık ve aşıdan 1 gün sonra ateşlendi 2 gündür 37 nin altına düşmüyor arada çıkıyor 38.5 fln oluyor aşıdan sonra böle bir durum yaşayan varmı?
NurrC Elaogemnes aşının bebeğinize ateş yapacağını sanmıyorum. Hiçte duymadım. Belki diş dönemidir denk gelmiştir
Bellabells Elaogemnes ben aşıdan sonra bebeği ateşleneni duydum.ciddi birşey olmaz.çocuklarda kısa sürüyor bir iki güne düşer ateşi. Tabi yine de takip edin.
Elaogemnes Mombaby evet ama birçok sorduğum doktor olmalısın hatta aşı ol emzirmeyle bebeğe antikor geçsin dediler.bilmiyorum şuan dontorum aşıdan değildir dişden dolayıdır diyor ama
Elaogemnes ikizbabymom ya doktorum yaptır dedi ateş dışında birşeyi yok pek diş kabarması da yok anlamadım ki😞
Elaogemnes Bellabells inşallah düşer 2 gündür çıkıp iniyor ama 37 nin altına düşmedi hiç böyle denk gelirmi onuda bilmiyorum bnde sadece kol ağrısı yaptı ama ateş kızımda oldu
emation55 Yeterr ben randevu aldm gttm biontec için sütünü sağman gerekiyor 24 saat snra emzireblrsn die yapmadılar ben anlamadm
ikizbabymom Elaogemnes öğretmen arkadaşımda kısırlık yapıyomu diye sormuş hemşireye bizim açıklama yetkimiz yok öğrenip gelin demiş ortada dolaşan çok laf var bilemiyorum ben türk aşısını bekliyorum en kötü sinovac olurum
ikizbabymom Elaogemnes aşı ilk kez denendi bi geçmişi yok ve canlı aşı kimde ne reaksiyon göstereceği bilinmiyo
Mualdu06 Elaogemnes bende merak ediyorum araştırma sonucu neye rastladınıx mesela ben henüz vırunmadım çok kararsızım
Elaogemnes ikizbabymom geldim hastaneden 39 ateşle gittk 6. Hastaşıkmış😞 yaygınmış bu ara bakalım geçer inşallah takip edeceğiz
Asl90 Elaogemnes aklınızda bebeğe virüs geçti bi düşünce varsa oyle bişey yok rahat olun anne sütünden geçmez. Diş dye düşünüyorum. Takipte kalın tabi herkesin bünyesi farklı bir doktorada danışın isterseniz. Bende aşı oldum bi sıkıntı yaşamadım. Geçmiş olsun
Elaogemnes Asl90 teşekkürler yan etkisi olabiliyor aşının kızımında yan etkiler taşıyabileceğini düşünmüştüm ama 6. Hastalıkmış zaten doktor öyle söyledi😞