AygulSina Merhaba hanimlar. Oglumun buvun tuvalet egtimine basladim. Bana verebiliceginiz bir taktik bir oneri var mi acaba bak sunu dene bunu yapabilirsin ise yariyor daha cabuk adapte oluyor tarzinda. Tecrubeli anneler yardimci olur ise cok mutlu olurum teşekkür ederim simdiden
ebrarin_annesi AygulSina benimki klozoetten ve lazimliga oturmaktan korkuyor ben napsam acaba 2 yasndayiz 🙏
Eob AygulSina baskıcı olmayan tuvalet eğitimi yöntemiyle verdim, güzel sonuç aldık. Linki iletiyorum, vaktiniz olur da okursanız çok faydalı olacağını düşünüyorum. Kolaylıklar dilerim 🌼 http://yavrusu.blogspot.com/2016/11/18-ay-sonras-baskc-olmayan-tuvalet.html?m=1
Balbebek_Egemen AygulSina 10 dakikada bir tuvalete götürün gecede 3 kere uyandirin 1-3-5 te uyandiriyodum yapmasa bile 4 hafta oldu alıştık gecede yatmadan yapıyor artık uyanmiyor ve kakasıni tuvalete değil altına yaparsa zorlamayin ve dışarı kısa mesafelere gidin belirli süre sonra alışıyor tutabiliyor çişini Allah kolaylık versin
Egeilemine Her 8 dakikada 1 çişi gelmemiş olsa bile tuvalete götürmeniz 3-4 gün içinde başarılı sonuc alırsınız
AygulSina Egeilemine ben her 15dk bir goturuyordum. Yapsin veya yapmasin 8 dakika uygun dakika mi acaba. Cunku 2 defa kacirdi ve hep goturucegim saate 5dk varken
ED2020 Serapveminikleri ayyy neler yaptınız kaç aylıkken başladınız? Geceleri nasıl oluyordu sorular sorular 🤣
Serapveminikleri AygulSina öyle tabi cnm ama şöyle düşün alışma süreci bu evet sık ama altına yapmamasi adına bide sen zaten 1,2 güne tahmini süreyi buluyorsun mesela kızım su içtikten 1 saat sonra gidiyor wc sende bunu o sıklığa göre bulacaksın
AygulSina Serapveminikleri ben yaptigi ve kacirdigi sureleri not aliyorum hani ne zaman yapti ne zaman yapmadi diye en son 10.05de kacirdi o sure zarfinda her 10dk bir oturrttum ne yapti ne kacirdi simdilik bakalim ilerleyen saatlerde ne olucak cok teşekkür ederim 🌺❤
Hanife1920 AygulSina fazla sıkmadan başlanabilir biz 3 yasa 1 2 ay vardı başladık gece yatmadan 1 saat önce sivi bisi verme gece bi kaç kez tuvalete götür o sana söyler zaten gündüzde tuvalet zamanı de götür anlasin ne olduğunu bu zamana kadar bilmiyodu çünkü 10 dk 15 dk da bir tuvalet zamanı diye götür yapsın yapmasın o sonra anlicak zaten kuru ıslak kaka cıs bunları öğretebilirsin
AygulSina Hanife1920 bende sey diyorum hadi bakalim cis zamani cis yapalim 10dk bir götürüyormeye calisiyorum suan hala sut ictigi icin aksamlari yatmadan once biraz sıkıntı geceleri ama bi gunduzleri yola sokim geceyide halederim. Cok teşekkür ederim 🌺❤
AygulSina ebrarin_annesi oglumda oturmak istemiyor cok fazla seni otururken goturse klozete belki nornal bisey oldugunu dusunebilir annem oturuyor korkulucak bisey yok gibisinden
AygulSina Eob cok teşekkür ederim muhakkak okicam baski bende yapmiyorum cis yapmiyorsa zaten ya yok yada yapmak istemiyor sadece sık sık oturtuyorum
Serapveminikleri ED2020 33 aylık şuan geçen ay başladık çünkü hazır değildi öncesi 1 gün boyunca ne çiş ne kaka yapmadj gece için başlamadım daha çünkü süt içiyor ve ağlıyor bende yeni doğum yaptım ikisi ağlamasın diye bekliyorum açıkçası onuda 2 aya baslarim
ebrarin_annesi AygulSina yok o sekildede cok denedim normal sekilde otryor kiyafetini bezini cikartinca korkuyor
Eob AygulSina yok yanlış anlaşılmak istemem, metodun adı “baskıcı olmayan tuvalet eğitimi” 🙈 yoksa mutlaka hassas davranıyorsunuzdur 🌼 bahsettiğiniz konuda da yol gösteriyor gönderdiğim yazı, çok sık oturunca süreci yavaşlatabiliyormuş
AygulSina Eob hayir hayir yanlis anlamadim endiselenmeyin her fikre acigim suan pratik ogretim daha iyi hizli ogrenir suan hala yaptirmayi basaramadim tuvalete 4 defa kacirdik asa yukari ne kadar surede bir yaptigini biliyorum
AygulSina Eob biraz okudum gonderdin yaziyi sen ne sıklıkla tuttun tuvalete 15 dk bir yaptim tekrar cunku 10dk bir tutunca yapmiyor ve bu sefer dahada cok oturmak istemiyorum. Su saate kadar gozlemledigom kadariyla saate bir cisini yapti sen tam olarak nasil bir yol izledim aralik olarak saat olarak yada dakina? Ben sinyalleri anlayamiyor