Arasyldz Oğlum 20 qünlükk hem aqızdan hem burundan kusuoo bunu yasayan varmıı aranızda korkmalımıyımm
gizemhifanur Arasyldz korkmamalısın gazını çıkartmadın mı gaz birikiminde benim kızımın da oluyordu çok üzülüyordum
bozobeydrk Arasyldz bence bir doktora götürün Allah korusun bazen damak yarıklarında burundan kusma oluyor
Minikkbebek Arasyldz benim yigenim ay agzindan burnundan kusardi cok emdirirdi ablam sutu cok vardi sutten dolayı atesi cikiyodu artik titreme geliyordu morariyordu gogsunu boşaltmak icin emdirdi durdu burnundan agzindan fena kusmustu fazla kacmistir sut belki midesine
Arasyldz gizemhifanur Gazını çıkarıorum sürekli huysuzluqu kaçqündür başladı burundan kusması beni hem endiselendirio hem üzüo
Arasyldz bozobeydrk bakıorum sürekli damak yarığı olsa fark ederdim die düsünüorm doktorda bsy demedi bunun için
alerjikbebek Arasyldz çocuk gastroenteroloji uzmanına gidin ama gittiğiniz Dr alerjiyle de ilgileniyor olsun canim alerjide yapar.
Minikkbebek Arasyldz evet yigenimde cok emerdi burnundan bile kusardi 1 metre ileri kusardi abartmiyorum yani ondan olabilir az emizirin bakalim yine olacak mi az emdigi halde
alerjikbebek Arasyldz süt ürünleri,yumurta,gluten vs. Bir sürü cesut var benim oğlumun test yapıldı yumurta çıktı ama halbuki inek sütü alerjisi çıktı kusması coktu
Gizo87 Arasyldz benim doktorum normal olduğunu söylemişti. Gazdan oluyor genelde ama süreli oluyorsa doktora götürün içiniz rahat etsin