Masalmeva Kizimin kopek disleri cikiyodu yandaki dis etleri kizardi sisti bgun de dilinde beyaz yara cikms acaba distenmi kaynakliateside ara ara cikiyor kc gundur
SeverusSnape Masalmeva geçmiş olsun, dişten kaynaklı olabilir evet. Aft çıkmış muhtemelen. Ağzını karbonatlı suyla temizleyin.
Woody Masalmeva dilde beyaz yara nedeniyle bir arkadaşım doktora götürdü 2 gün önce kızını. Ne dedi bilmiyorum ama salgın varmış, enfeksiyon olabilirmiş falan diyormuş
Hum34 Karbonatlı suyla silin ağzını. Benim kızımın dilinin üstünde beyaz bir şeyler çıkmıştı , doktor karbonatlı suyla silmemi söyledi. Gazlı bez aldım onunla temizledim, geçmişti.
Melekk_0720 Masalmeva aft cikmis kuzum mikrop kapmistir atesi varmi yokda rahatmi? Birde bisey sorucam kizim 7 bucuk aylik ilk kopek disleri kabardi simfi kirmizi ve beyaz beyaz noktalar var dis etinin ustunde bu cikacagi anlaminami geliyor
Giraysmom20 Masalmeva köpek dişlerimiz yeni çıkmaya çalışıyor ama diş semptomları arasında ağızda yüksek ateş kaynaklı yara çıkması vardı yine de takip edin 😊
Masalmeva Giraysmom20 beyaz bsey vr cnm bide dis etleri sisti kirmizi oldu ilk defa bole oldu digr dislerde olmamsti
ikizbabymom Masalmeva fotoğraf atma imkanın varmı beyazlık dediğiniz şey aft sanırım horum dutu pekmezi ya da reçeli geçiriyo
Masalmeva ikizbabymom agzini acmiyor cnm dilin yannda beyaz cikms esim gormus bn sdce dis etlerini goruyom onlar kirmizi olms sis bide
Masalmeva ikizbabymom kopek disleri cikiyor cnm dis uclari gorundu ama o halde atesi ara ara cikiyor bide dis etleri kizarms baya
ikizbabymom Masalmeva diş patladıktan sonra ağrı yapmaz ama patlatma öncesi ve sonrası 7 8 gün kadar ateşi devam edebilir kızarıklık varsa muhtemelen başka diş geliyodur
Masalmeva ikizbabymom ayy vala bi iyileseydi ne kdr zormus kc gundr ne hale gldm .4 disi kldi ztn bunlar mhvtti cocugu