Burcu35 elisahira Bende çok merak ediyorum bunu anneme kalsa bebek ne zaman oturursa o zaman konmalı ama bu seferde baya ağır olucak
Deletedmom381 elisahira benim kızım tam 3 aylıkken alıştı, evvelinde yenidoğan aparatı dahi olsa çok huzursuzdu hiç istemedi içinde olmayı ama 3 Aydan sonra alıştı hatta bu gün e beraber yemek yaptık kanguruyla ☺️
Dilara55 elisahira canım benim oğlum 6 aylık ben yeni aldım kanguru evet 6 aydan sonra önermiyorlar kanguruyu da oda ergonomik kanguru olmasına dikkat et
Deletedmom47 elisahira Doğumdan itibaren kullanılabilenler oluyor .Ben 2-3 aylık sırası aldım kullandım gayet memnunum .Ergınomik ,panel ayarlı olduktan sonra kalça çıkıklığı vs olmuyor bebeklerde
Yenigelin Ben Doğumdan beri kullanıyorum yeni doğan aparatı ile. Solomombaby aldım memnun kaldım hatta kızım uyuyor onda🤠
Yenigelin elisahira İnternetten aldım solomombaby instagram hesapları var. Ergonomik bel destekli. Yeni doğan aparatıyla 200 civarina almıştım sanırım tam net hatırlayamadım fiyatı 185 miydi neydi sitesinde yazıyor zaten fiyatları.
Deletedmom47 elisahira Borooshbaby , 195 tl . https://instagram.com/borooshbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=8a6ul4ogjbq6