Necla61 Kızlar uykular nasıl bebeklerinizde bu ara sürekli gece mizirdiyo donuyor sürekli Yatakta kafasını bir oyana bir bu yana sabir çekiyorum sabaha kadar ya kafam davul gibi oluyor gece uykuları hep ortamız da bu arada
elifineylulu Necla61 Bizde de durum aynı canım sıcaklıktan da uyuyamıyor,dişten de..Ben mümkün oldukça gündüz uyudukca uyuyorum yoksa dediğin gibi insanin kafası davul gibi oluyor 🙄
Simurg Necla61 benim kızım sabaha kadar mïzıldanarak uyuyor sürekli beşik sallıyorum sırtım yatak görüyor mu rüyada mıyım gerçek mi anlamıyorum 🤣 düzelecek diyin 🥺
Necla61 elifineylulu gündüz de uyumayı sevmiyorum yaa ama başka çare yok sanırım tek zıbın ile yatırdım ama gece kabus gibi ya
elifineylulu Necla61 malesef mevsimsel ve diş döneminde oluyor böyle şeyler..Ben gündüz uyanıkken işimi bitirip onunla uyuyorum tek çare o bende sevmem ama yorgun düşünce çok iyi oluyor canım tavsiye ederim
Necla61 Sln20 inşallah 9 da uyuyacak bebeğin bu saatte kadar takıldı şimdi yatağa geldik ve tersi dustu saniyesine uyudu ben sok
ipekim Ah canım benim gece 1 sen 2 sen önce yatmıyor gece sık uyanmaları da cabası… umarım bu atak dönemi bitince arkadaşın dediği gibi 9 da yatar ben 10a da razıyım gerçi😂