Aras-65 Günaydın Hanımlar 🥰 Hayırlı sabahlarınız olsun İnşAllah🤲 İzin için bebek arabası bakıyorum acaba önerebileceğiniz güzel bebek arabalar var mı?
Melekkizimmzeynep Aras-65 https://www.e-bebek.com/very-important-baby-vib-bus-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-vib-bus003
Melekkizimmzeynep Aras-65 bende yeni aldım cnm e bebek ten magazalarda olmuyor bazen ama siteden aldım iyiki de almışım çok beğendim nerdeyse her gün dışarıdayız bi sıkıntı olmadi hemde çok hızlı geldi öyle 1000 2000 vermek içime sinmedi ama iyiki de almışım
Taze-Anne28 Aras-65 biz joie litetrax 4 ü kullanıyoruz çok da memnunuz tavsiye ederim hem pratik hem kolay hem konforlu bi araba. Tek kötü yanı puseti çok ağır
Aras-65 Melekkizimmzeynep Çok güzel gözüküyor güle güle kullanın dediğiniz gibi o kadar çok para vermeye gerek yok iyisini güzelini bulunca 😊
Melekkizimmzeynep Aras-65 aynen cnm aşırı memnunum valla bir sürü para dökmek yerine aldım kullanıyorum 2000 civarı para ayılmıştık ama bunu görünce vazgeçtik 1600 tl bize kaldı kızıma başka şeylerde aldım
Aras-65 Taze-Anne28 Bende onu düşünüyorum görünüşü felan çok güzel duruyor kullanışlı mıdır diye merak ediyorumki siz yazdınız ☺
leynanin_pembemantosuu Aras-65 4 baby çiftyönlü aldım çok memnunum doğumdan itibaren kullanılıyor hafif çift yönlü 25 kilo taşıyabiliyor
Aras-65 leynanin_pembemantosuu Öyle mi ne güzelmiş güle güle kullan onada bakicam teşekkürler tavsiye için 😊
Babybabynihal harley ay bana çok ağır geldi ya demir resmen çocuga aldıgım şeylerden en pişman oldugum. Bi okadar para daha verseydimde inanılmaz yer kaplayan asla taşıyamadıgım o arabayı almasaydım diyorum inan elim gitmiyor
BzeynepC Aras-65 ben orta butceli bir bebek arabasi almistim. Iyi ki oyle almisim. Kizim bindikten 5 dakka sonra kucagina al diye bagiriyor. Demem o ki yuksek fiyatta dusuk fiyatta is goruyor.
Zlm Aras-65 ben uçak yolculuğu için almıştım aslında bebekle otobüse binemeyiz diye tam kapanıyor olması uçağa kadar getirir içeri veririz diyodum daha denemedim uçak kısmını ☺️
Egeilemine Ben joie mirus kullanıyorum çift yönlü hem baston hemde tam yatar şeklinde tek elle açılıyor ve oldukça hafif. Daha önce anex kullandım ama inanılmaz ağırdı boşuna verdim o kadar para:(