Ferhaykoo Hanımlar kızımın ateşi sürekli yükselip yükselip düşüyor şuanda ateşi 38.8 ne yapmam gerekiyor bilemedim hastanede birşey yapmıyorlar ilgilenmiyorlar diye gitmedim ama 7 buçuk aylık kızım gitmeli miyim acaba ?
3MelekAnnesi3 Ferhaykoo enfeksiyon olabilir gitseniz antibiyotik verirler kolay atlatır biz 2 kez ataeslendik bogaz enfeksiyonu olmuştu biri 5 gün digeri 2 gün sürdü enfeksiyon atesi inatcı oluyo düşüp cıkıyo ama Bi türlü normal seyrine gelmiyo dikkat etmek gerek cok gecmiş olsun pekmez içirin Bi kasık birde ayaklarının altına saf zeytinyağı sarımsak sürün
Sibell777 Ferhaykoo bana göre Ateş önemli muhakkak doktora gidilmeli havala geçirebilir bebekler eşim gecçirmiş mesela kızkardeşin geçirdi Allah korusun izleri kötü oluyor havalenin öksürük işte hapşırma deseniz ilaç verin gitmenize gerek yok derim de siz ateş diyorsunuz bence görtürün
Aybk_66 Belki bogazlarindan dolayiyada baska bi hastlig vardir ihmal etmeden gidin benim oglumda hastalandi 2 gun once bogazlarindan dolayi ateslenms antibiyotik verdi ihmal etmeyin ates bu dikkat edilmesi gerekn olay
Ferhaykoo GoGirl evet ama burada devlet hastaneleri hep böyle ilgilenmiyor sadece sirkeli su yapın calpol yazıp gönderiyorlar