Nefeshiramm Yarın için öncelikle herkese başarılar diliyorum. Kendime de uyku 🤣 kızım uyursa şayet uyuyup sabah 8 de kalkıcam 🤣🤣🤣 amaa kızımda zerre uyku yok🤣🤣
elifhanimm Nefeshiramm bende sınava girecrğim ama bebem uyanıp duruyor ikide bir heyecsn yaptı galiba
Nefeshiramm 2yavru1anaaa güzel de 95 le atıyor 🤣 zaten 95 alacak kapasite olsaydı bankaya değil tıpa giderdim 🤣🤣🤣🤣86 larda kalıyorum o yüzden bu yıl direk düz memurluğa gitcem inşaallah gardşyanlık PTT vs bankacı olacağım yok 🤣
2yavru1anaaa Nefeshiramm benimde o civarlar sanırsın NATO ya sekreter seçiyorlar ben de onları düşündüm katiplik falan bu sefer daktilo işi mülakat derken vazgeçtim sonra dgs de dedim vazgeçtim sonra mimarlıga devam ederim dedim vagzcetim 2 çocukla ev içinde kovalamaca 🤷🏼♂️😁
Nefeshiramm 2yavru1anaaa kariplik değil de hgardiyanlık filan olabilir klav Ye uğraşamam anam galiba benim de sonum öyle 4 yıl oku çöp olsun şaka gibi 🤣 aman bebeme analık ederim napayım 🤣
2yavru1anaaa Nefeshiramm aç kapıyı gardiyan gidelim 😁 aklıma bu şarkı geliyor hayırlısi olsun bir yere atan da artık ne olursa çünkü ben umudu kestim zor geliyor aman boşver diyorum 🤭