Lightning Merhaba ek gıdaya geçecegım oioi ürünlerini almıştım bi koku var ürünlerde kullanıp kokuyu geçiren varmıdır acaba
Defneninannesie Lightning hngı deterjanla yıkadıgınıza baglı . Koku yapıyor faıry ve prıl.dogal bebek deterjanı yada bıberon temızleyıcıyle yıkıyorum koku olmuyor. Daha once faıryle yıkamıstım cok kotu kokuyordu
Ardenikooo Lightning yaşasın biri bu konuyla post açmış😂 valla bizdede bardağında var sanki ya yıkadım kaç kere ben zor iciyom bebegim nasıl içsin ki 🤷
Mlke301020 Lightning uni baby doğal biberon temizleyici var onunla yıkıyorum hemde uygun. Mühendisinoğlu sitesinden görüp almıştım
Vsle Ben kaşığını ve beslenme tabağını kullandım koku vs yoktu. Kullanmadan önce sıcak suda bekletip yıkamıştım gerçi. Ama koku olsa farkederdim diye düşünüyorum.
Aysegul3359 Ardenikooo Ardenikooo canım bebek bulaşık sabunu ile yıkayınca hiç koku olmuyor. Bende oioi ürünleri kullanıyorum. Hiç koku sorunum olmadı. Siveno ve incia ürünleri kullanıyorum deterjan. Tavsiye ederim
ML0919 Lightning merhaba ürün etiketinde yazar üründeki kokuyu gidermek için limon veya sirkeyle temizleyebilirsiniz diye yazar. İçiniz rahat etmezse oioi ye intagram dm den sorun hemen yanıtlıyorlar