Koala06 Zeynepugur 2 ay 10 günlüğüz dün 2. Ay kontrolüne götürdüm doktora göz muayenesini yaptırın bu aralar ihmal etmeyin dedi. Göz için ayrı yere mi gidiliyor bilmiyorum. Sanırım şartmış sağlığı açısından
Zeynepugur Mircet bidaki kontrolumde tekrar sorim bende ozaman kaçıncı ayda yapılması lazım diye peki cnm normal göz muayenesi oldu dimi damla falan damlatmıyorlar dimi göze
Zeynepugur melikeeomeer anladım canım bende haftaya kontrole gittigimde götürim geç kalmim göz kontrolüne ondan korktum
Mircet Zeynepugur damla damlatıyorlar çünkü bebekleri sabit tutmak zor olduğu için o yüzden damlatıyoruz demişlerdi
Bgmbgmbgm Zeynepugur 1 yaşında yaptırdık. Kendi doktorumuz öyle önerdi, gözüne her ay bakıyordu bir problem görsem erken yönlendirirdim dedi. Şükür ki problem çıkmadı.
Zeynepugur Bgmbgmbgm doktordan doktora degişiyor demekki yaptırma ayları heralde bende geç kaldım diye korktum
Bgmbgmbgm Zeynepugur bi sıkıntı olsa doktorunuz yönlendirirdi zaten. Zamanı gelince söylüyorlar ama siz yine de sorun kontrole gidince, içiniz rahat etsin:)
Ozge8_ Zeynepugur bebek doyduktan 1 ay sonra göz muanesi 2ay sonra kalça cıkıklıgı ıcın muanesi yapalır
Muhasebeciana Zeynepugur 5 aylikken yaptirdik evet muane şart bir sorun varsa bastan onlem almak amacli isteniyor