2maviboncuk Bebeğim 8 aylık sünnet ettirmek istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Sleepwalker 2maviboncuk Istediğin zaman yaptirabilrsin canım ama 1.5 yasin-i geçirme bence çocuk huysuzlanır ve korkar bu arada bende yaptircam bebegime ama devlet hastanesinde yapmıyorlarmış sanırım araştırma yaptın mı hiç özelde yapacaksan da kaç para ödeyeceksin beni de bilgilendirebilr mısın
Sevolika 2maviboncuk 7,5 aylıkken sünnet ettirdim suan 8 aylık . 1 gün bile ağlamadı acısı ağrısı olmadı iyi ki yaptırmışım 🙏🏼
Duygusuz 2maviboncuk 4 aylık Bebegimi dün sünnet ettirdik keşke daha erkennyaptırsaymısız dedik bacaklarını oynattıkca aglıyor agrısı cok
Duygusuz Sleepwalker İstanbul da devlette yapmıyorlar pandemiden dolayı. Biz dün 600 TL ye yaptırdık tıp merkezinde
2maviboncuk Sleepwalker bi tanıdığımız var devlette cocuk cerrahından randevu alın gelin dedi ama devlette mi özelde mi yaptırsam kararsızım
2maviboncuk Çoğu kişi devleti öneriyor büyük oğlum 2yaşında oldu özelde 1haftada toparladı şimdi daha erken yaptırmak istiyorum emeklemeye başladı inşallah çok zor geçmez