Mervegold Evet hanımlar ikinci hamileliğim bir kızım var 14 haftada bebek erkek dedi acaba değişir mi cinsiyet değişmeZse isim önerir misiniz kızımın ismi merve biz safa düşünüyoruz ama kararsız daha? %90 erkek bebek dedi doktor
Mlke301020 Mervegold erken bence alış veriş için bekleyin. usg cihazı siyah beyaz ise karışıklık oluyor arada . Benim arkadaşıma erkek dediler . İlerleyen haftalarda kız dediler . Göbek kordonunu pipi görmüş dr.
Mom0911 Mervegold en iyisi 20 haftada gidin o zaman daha çok belli olur tabi bebiş nazlanmazsa 🥰bana 13 haftada doktor erkek galiba ama net söyleyemem 16 haftalıkken gel dedi gittim kesin erkek olduğunu öğrendim, pipisini göstermişti😅oğlum oldu
hunilimomm mltmkrkl benim de arkadaşım gitmiş bugün 10+5 ama usg de 11+6 gözüküyor doktor erkeğe benziyor pipisi gibi duruyor demiş ben değişir dedim ama sizce değişir mi?
mltmkrkl Mervegold ben kız istiyordum kumar oyuncak olsam erkege oynardım dedi ama benimki baya iyi bi doktor yani imalı ben yanılmam ona göre heveslenme dedi 🤣🤣
AbrhamH Mervegold sanmıyorum canım. Ama Merve Sefa çok tercih ediliyo sanki. Bence Abdullah, Mustafa, Ahmet, İbrahim,Davut.. ben böyle isimleri çok seviyorum herkes beğenmese de. Oğlum ibrahim ve bayılıyorum ismine keretanın 💕🙈
Mlke301020 Mervegold ayrıntılı ise görmüştür canım . Benimkini 12. Hafta görmüştü. Ama ben yine de 36 haftalık alışveriş yaptım 😁😁
Mom120 Mervegold genelde kiz denilenler degisip erkek cikabiliyor. Cünkü erkek bebegin pipisi cok bariz belli oluyor ve hani baska birsey olma ihtimali de olmaadigindsn daha net oluyor. Ama bazi erkek bebeklerin pipisi daha kücük oldugundan kiz ile karisabiliyor dogumda süpriiiz😅arkadasmin kardesi öyle olmus en basindan sonuna kadar kiz bu demisler erkek olmus
mltmkrkl hunilimomm valla işte yanılabiliyorlar canım nette bir resim görmüştüm neden yanıldıklarını dair çok benzeyen bir duruş vardı o yüzden 16 ve 20 haftalar daha kesin bilgi verir