ZehraSareMom Atamom16 Yusuf 1 sene önceki sampiyon CemalCandan once olmustu bende o sene baktim sadece 😀
Atamom16 ZehraSareMom geçen senede cemal canı tutuyordum çok mütevazi bir çocuktu ya sonuna kadar hak etmişti 😄
2yavru1anaaa Peri_lendin bencede poyraz beb de izlemedim en son ilhan mansiz döneminde kaldım sonrası yok bende 🤷🏼♂️😁
Peri_lendin 2yavru1anaaa aa sende mi ozaman seyrettin en son 😃 kız bende en son ozaman izlemiştim bidahada izlemedim
2yavru1anaaa Peri_lendin bende o zamanda kaldım sonradan bıraktım sarmadı ama mastercehf var izlerim onu🤓
Peri_lendin 2yavru1anaaa sahi ne zaman başlıyo du o bende onu 4 gozle bekliyorum survivorun tadı yok artık ona sardım 😬
2yavru1anaaa Peri_lendin yarın akşam 🏙 başlıyor yalnız onların tabaklarıni yapmaya çalışıyorum olmayınca üzülüyorum bunu bıraksam iyi olacak bu yil😁
Peri_lendin 2yavru1anaaa yaa bebekle bu ne cesaret 😄 ben asla tekat edip yapamam çok zor uğraştırici ama bazı tarifleri mükkemmel oluyo deniyorum
2yavru1anaaa Peri_lendin 2 tane hemde 😁 onlar da yanımda olduğu için güzel oluyordu 🤭 şimdi tabağı kafama geçirirler
ZehraSareMom 2yavru1anaaa Kesinlikle adam isinde bayaa iyi Danilo sef de oyle ama Somer sef bir üst level😀
Zeynebsmom ZehraSareMom kardeşim güreşçi babam güreş antrenörü hayatımız güreş olmuş 😅 biz bu sebepten Pehlivan diyoruz tabiki :)
BurcuKucuk ZehraSareMom hiç izlemedim ama internette bir şeye denk geldim ve İsmailin Nişanlısına karşı olan tavrı hiç hoş değildi o yüzden İnşAllah o kazanamaz