Hacerr7 Kızım gündüz 2 kere uyuyor kızlar her uyuduğunda 1 saat uyuyor 5 i dolduracak 10 gün sonra gece uykusu iyi uyanmıyor sizin gündüz uykularınız nasıl gece uykularınız
Deletedmom381 Hacerr7 3 aylık sabah uyandıktan 1 saat sonra uyuması lazım yoksa çok aksi oluyor uyudumu da 2 -3 saat uyuyor sonrasında bütün gün kuş uykusu gibi 15 /20 dk
thelake Hacerr7 6 ay 10 günlük gündüz uykusu berbat 1 ay öncesine kadar öğlen 12 de uyur saat 4-5 gibi uyanırdı şimdi o 4-5 saat dk ya döndü uyumuyor sürekli kucak sürekli mızmız
Toplumcubirisi Hacerr7 biz 3 ay 1 günlük olduk gece iyi diyebilirim ama gündüz uykularimiz felakettt saatlerimiz hiç belli değil 15 dk en fazla yarim saat...
Tgbylmz7 Bizde 26 sında 5 aylık olucaz gündüz yani sabah 6 dan sonra en azından 3-4 kez kesin uyuyo ama maksimum 45 dk uzun uyumadığı için sık yorulup sık uyumak istiyo sanırım , geceleride sık sık kalkıyoruz en az 3-4 de öyle vardır🤨
Hacerr7 Tgbylmz7 😱😱 3 4 kez mi bu çok fazla ben uyandırmadım 2. Ayı bittikten sonra geceleri şuan hiç uyanmıyor 10 da uyuyor sabah 6 buçuk gibi emziriyorum tekrar uyuyup 9 da güne başlıyoruz
Tgbylmz7 Hacerr7 keşke diyorum bende uyandırmıyorum ama biz hiç bir zaman öyle olamadık malesef 🤭 ağlayarak hiç gece değilmiş gibi uyanıyo emmeyle susuyo ancak ve bu 3-4 bizim iyi hallerimiz biz şükrediyoruz 😄😄
thelake Deletedmom381 Görünürde bisey yok ama bende huysuzluklari ona bağlıyorum çıkacaksa çıksın artik kendimi geçtim bebem harap oldu
Gamzekubra 2 ay 12 gunluguz kızımla gündüz uykusu yok denecek kadar az akşamda 7den 2ye kadar uyuyo sonra 2 de uyanıyor mamasını yiyo altını alıyorum sonra emzirerek uyutuyorum ve sabah 7-8 sularında uyanıyoruz 😑 gece uyumuyorum evimin işlerini hallediyorum gündüzde uykulu geziyorum beni bırakmıyor ki ıslerimi yapayım uyumuyoda ne zaman geçer bu süreç bilgili anneler yazsın lütfen benim ilk çocuğum 😊
Hacerr7 Tgbylmz7 düşünüyorum bebekten bebeğe değişiyor heralde ilk baştan beri uykuya kötü olan hep öyle devam ediyor sanırsam