Musam Gaz damlası bitmişti metsil vermişti sağlık ocağı doktoru hiçbir işe yaramadı nöbetçi eczane bulup alacaz çocuk feryat figan durumda
Venes Musam saç kurutma mak açın en azından aglamasına bir nebze olsun care olursunuz. Karnının tok oldugundan emin misiniz birde canım
esraeerdogann Musam metsil beş para etmez bebeğim dahada gazlandı onu verince biogaia kullandım o güzeldi ama bağırsaklarından çok ses geliyordu bende nurse harveys kullanıyorum şuan gayet memnunum tavsiye ederim
Olric11 Musam bioga bağırsak düzenleyici Mestil ben işe yarar bulmuyorum Nurse harveys Kolik annesi olarak söylüyorum
Musam Venes karnı tok da mamayı BİLe zor verdik sancıdan içmek istemiyor neyseki şimdi gaz damlasını verdim 🤲🏼
Musam esraeerdogann hmm bizde biogaiadan memnunuz şimdi nöbetçi eczaneden aldık 2. Kutuyu memnunuz sizin kullandığınız damlanın fiyatı ne kadar ve bebeğiniz gazlı bir bebek mi
esraeerdogann Musam bebeğim gazlı bir bebek hatta kolik bir bebek yavaş yavaş düzelmeye başladı şükür şuan kullandıgım damla 70 tl çok da memnunum