Dmlgns Sevgili Anneler 💐 bebeğim 21 aylık bezleniyor sıcaklardan dolayı bezin temas ettiği yerler özellikle bel bölgesi isilik oldu kızardı tavsiyeleriniz var mıdır acaba ??
Ultraslan40 Dmlgns mustelanın bu tarz isilik için kremi var, efsane iyileştiriyor. Ben onu kullanıyorum, öneririm.
bicirik Dmlgns kızımda isilik oluyordu küçükken ne yaptıysam geçmedi kendi haline bıraktım ince giydirdim geçti ama geçen arkadaşım nivea nın pişik kreminin isiri geçirdiğini söyledi. Tekrar olursa dene diye. Bir arkadaşımda gül suyunun hemen geçirdiğini.
theAna +Hergün duş aldırılmalı +Sık sık bez değişikliği yapılmalı !!İsilik durumunda yapılan en büyük hata cildi kuru tutmak için pudra kullanılmasıdır. Pudra kullanımı gözenekleri tıkar ve cilt problemlerine sebep olur. +İsilik durumunda %100 doğal Gül suyu kullanımı isiliği haflfletmede çok etkili. Banyo sonrası vücuda sürülmelidir. Alıntı, belki faydası olur.
Adileeee Dmlgns Bizim de aynı şekilde oğlumun boyun altları bol bol duş dedi doktor birde Bepanthol sensiderm önerdi