Zulalhamza Gookce ben sut icse bile her zaman suyun yerinin ayri olsugunu dusunuyorum bir iki aylikken vermedim ama sonrasinda ara ara su verdim ek gidaya baslamadan bile verdim suyu bence verin
30undabiranne Gookce bende bir öğün anne sütü bir öğün mama veriyorum bebeğim daha ufak ama ne verirsem vereyim su içiriyorum arkasından normalde sevmiyordu kusuyordu suyu ama 2 gündür hava çok sıcak kendisi kana kana içiyor verebilirsiniz içiyorsa
Srnsrnsrn Nilara İnan aynısını ben diyecektim insanlar neden bilim çalışmaları yapıp bir şeyler kanıtlıyorki zaten😀
Nilara Srnsrnsrn her seyin en iyisini biliyolar en iyi anne onlar valla. Gecen gun de biri 5 aylik cocugum atesli ishali var ve kusuyor yazmisti. Rota virusu dedik diyo ki musluk suyu icirdim o yapmis olabilir mi… ah yani ne diyim ki.
balim5858 Gookce kızım 4 aylıkken geçen sene çok sıcaklarda bir hafta durmayan ishali olnuştu doktorumuza sordum su vereyim mi diye biraz sert şekilde tabi ver dedi Bende 4 aylıkken verdim 🤩
Srnsrnsrn Nilara eyvah eyvah 🤷🏼♀️İşte çevreyi pek dinlememek lazım eskiden kalma olaylar bitti artık
ninjakaplumbaga Ben de doktor tavsiyesiyle doğduğu günden beri su verdim bebeğime, 6. Aydan sonra da musluk suyuyla devam ettim hatta. Elhamdulillah bir sorun da yaşamadık
Nehirk zeyzey77 tadım yaptığımız için sadece ek gıda sonrası veriyordum , gerçi şuandada çok fazla içmek istiyor pazartesi kontrolümüz var soracağım
Azruska_1602 Bende doğduğu ilk günden beri veriyorum doktor önerisiyle yazın daha çok ver demişti bendw sürekli veriyorum evet anne sütünün çoğu su ama şuan o sıcaklardan karşılayamaz dedi doktorum