NukleerBaslikliKiz Nur3448 Annelik bana yapmam dediğim her şeyin başrolünde nasıl olunur onu gösterdi 😂
ekmek-arasi Nur3448 annelik bana onun bu kadar tatli olmasina karsilik yememen gerektigini ogretti bebekler yemek olsa sanirim onuda yerdim yaaaa dislerim kamasti resmen bebekler niye bu kadar tatliki 🤣😅
covidondokuz sabırsız olan bana sabırı cocuk senınde. nefret eden ben cocuk sesıne asık olmayı öğretti
BenMathilda Nur3448 Annelik bana önce bir bedene iki kişi sığabilecegini, ardından bir kalpte iki kişi yaşanabileceğini gösterdi. 💕
Melekkizimmzeynep Nur3448 Annelik bana her ne olursa olsun ayakta durmayı ve dünyanın onun için döndüğünü öğretti 😍
Gunel99 Nur3448 annelık bana mınnacık bır seyın uyuduğu zaman nefes alıyormu almıyormu dıye kontrol etmeyı oyretdı ❤️ Annelik annelerımızın kıyetını oyretdı ☺️ Annelik bırını canından çok sevmeyı oyretdı
ikiprensannesi_gul Nur3448 ah annelik.. 🙏 canıma can katan şeyleri öğretti sabrı şükrü öğretti en önemlisi annemin kıymetini bilmem gerektiğini öğretti..❤ evlatlarım bana Allahın bi emaneti iyiki var onlar bin şükür 🙏 ve anneliği gerçekten hak edene rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallahh 🤲🥰
Dilos01 Nur3448 annelik bana Sabri öğretti anneme kucukken derdim en küçük kardeşim çok ağlıyordu cocukken 6 7 yaşlarında gördüğünü isterdi sesi çekilmezdi yanı dönüp anneme nasıl katlanıyorsun sunun sesine çarp ağzına derdim 😅😅yarın kendi ciğerine de carpabilecek misjn boyle konuşması kolay Buda benim ciğerim diyordu şimdi kızım ağlayınca ya sabır cekiyorum
Kubra_2019 Nur3448 Sabırlı olmayı, fedakar olmayi, herşeyden once çocuklarımı düşünmeyi, eşsiz ve karşılıksız tek sevgi olduğunu ogretti👩👧👧🤍🧡💛
Zeyy16 Nur3448 annelik bana canı yandıgnda onunla birlikte aglamayı ögretti bir ömür sevebilmeyi ögretti ♥️
Nrgs Egemenin_Annesi bunu yazmaya gelmiştim sonra yazılan romantik yorumları görünce annelik bir tek bana öğretmiş heralde dünyanın kaç bucak olduğunu diyordum ki yalnız olmadığımı gördüm 😁😁