Aysgllylcn Bugün regli olmam gerekirken hamile olduğumu öğrendim adet tarihi me göre 4 haftalık 2 hafta beklesem kese bebek kalp atışı hepsini beraber görsem olur mu kızlar folik asite başlamam mı gerek hemen ilk gebeliğimden daha erken öğrendim şuan 🙈
Serobaskan Aysgllylcn bu aralar nüfusta yine patlama yaşanıyor 😂 Hayırlı olsun 😍 Bende ikinci gebeliğimde 6. Haftada gittim doktora ama folik asite önceden başladım eczaneden almıştım
Balkizlarim Aysgllylcn ben hemen kullandim folbiol doktorum tebrik etmisti hayirli olsun bende beklemedeyim yanlis alarm mi dogru alarm mi bilmiyorum 😄🥰🥰
Saitkereminannesi Aysgllylcn Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız hamilelerin duası kabul olur bitişe unutmayın duanızda ☺️
Uzaymekiii Aysgllylcn folik asite hemen başlayın önceki gebeliğinizde ne kullandıysanız onu alabilirsiniz. 2 hafta sonra gitmek gayet mantıklı 👍🏽
Aysgllylcn Balkizlarim ya siz demi istiyosunuz Allah gönlünüze göre versin bana kalsa bebek 14 günlük yumurtlama günlerini değerlendirdik idrarda hemen çıktı hala şoktayım 😀
Balkizlarim Aysgllylcn amin canim aslinda ilerleyen zamanlarda suanlik istemiyorum demiyelimde çocuklarımın buraz yoğunluğu var okul vs o zorlar diye bi kac ay beklemek istiyorum olursa da basim ustune tabiki cok cabuk cikmis ne guzel heyecan dorukta desene 😄🥰🥰
Aysgllylcn Balkizlarim evet hem korkuyorum kızım 18 aylık bana aşık bir kızım var nasıl ilerlicez bakalım 🙈
Balkizlarim Aysgllylcn ben 2. Kizima 15 aylikti buyuk kizim cok sorun yaşamamıştım ve cokda iyi oldu diyebilirim seninde iyi olur bence hem arkadas 🥰🤗
Kubra5657 Aysgllylcn Canım benimde adetime 2 gün var idrarda belli oldumu hemen senin yoksa kandanmı baktırdın benimde şuan şüpheliyim adetime iki gün kala açık sütlü kahve 2 kez lekem geldi adet oluyorum sandm kasıklarım agrıdı durdu ne oldugunu anlamadm şüpheleniyorım ama başka hiç bir belirtim yok şuan yapsam idrarda çıkarmı bide senin belirtin varmı canım bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla yavrunuzu kucagınıza almak nasip etsin Rabbim ❤️🌹🤲🏻
Kubra5657 Aysgllylcn Canım hemen folik asite başlayabilirsin doltorumu aradıgımda bana tam adetinden 2 hafta sonra gel birdaha git gel olmasın demişti 6 hafta 2 günlük kalp atıslarını dinlemiştik birde saglık ocagında kan verdim Hcg sonucuma göre tahminen 4 haftalıkmısım o zamanlar tabi öyle hesaplayıp 6 hafta dolup 2 gün geçtikten sonra gittim çıktı