Nur003 Merhaba kizlar kizim 5 Bucuk aylik ev cok sicak her yattiginda terliyor kizim su gibi oluyor ince giydirmeme ragmen hasta olmus kusma ishal ates var sizce sicaktanmi olmustur yoksa soguk mu almistir ne yapmaliyim ince giydirsem bi dert kalin giydirsem ayri bi dert🥺
lanadelmiyav Nur003 geçmiş olsun öncelikle. Annem hep, sıcak soğuktan daha tehlikelidir derdi. Havalar sıcak ince giydirin. Benim ev gündüz 29 dereceyi görüyor, sadece zıbın giydiriyorum 3 aylık.
Cicekimftm Nur003 doktora götürün mutlaka. Kaka tahliline bakılır büyük ihtimalle. Rotavirus belirtilerine benziyor. Çok dikkat edin sıvı kaybetmesin. Ennkisa sürede doktor görsün
Nur003 lanadelmiyav tesekkur ederim yasadigim yer cok sicak evde sicak oluyor ince giydiriyorum ama ona ragmen cok sık terliyor
Cicekimftm Nur003 evet malesef vücutta aşırı sıvı kaybına sebep olur. Ve sonuçları tehlikeli olabilir. Ağız içini kontrol edin ıslak mı? Mutlaka ıslak olmalı. Hem alttan hem üstten çok sivi kaybediyor. Emiyorsa mutlaka bol bol emziirn. Ve en kısa sürede bir doktora gorunun. Benim bebeğim de geçirdi çok zor atlattı. Belki değildir ama tedbirli olmakta fayda vrlar bebeğiniz çok küçük
Ultraslan40 Canım bu aralar musluk suyundan (banyo suyu) ciddi anlamda virüs kapan bebekler var. Salgın varmış, tam da dediğiniz belirtiler var. Doktora gösterin mutlaka, geçmiş olsun.
Ultraslan40 Nur003 aaa ciddi misiniz? Ya kuşum benim tabii ki ondandır. Musluktan bizler bile içemiyoruz küçücük bebek nasıl içti?