KumsalRoza Gunes_kiz mutlaka tavsiye ederim.deterjan kalıntısı kokusu vs hic bir şey yok.cok memnun kaldım.
Gunes_kiz Karakiz1 yiaa teşekkür ederim bizimle paylaştığın için. Bunu duydum ama denemedim hiç. Yarın Bi deneyim ☺️
Karakiz1 Gunes_kiz rica ederim deneyip burdan geri donus yaparsan sevinirim memnun kalip kalmadn mi falan die 🌸
Balbebek_Egemen Gunes_kiz vernelin Dışı pembe çiçekli olan yumuşaticisi efsane kokuyor bütün evide korkutuyor a101 de indirimde hatta stok yapıyorum 😂😂
Gunes_kiz zeyzey77 sevdeninasafkosu Mirac_bbk Eylulmelis BGY Mom0982 Kucukkalbim KumsalRoza Munevverce Balbebek_Egemen hepinize çok teşekkür ederim canlarım benim 🥰
Munevverce Bingo sıvı ve bingo yumuşatıcı nevresim perde bu larla yıkarım kokusu aşırı kalıcı deneyin derim hatta yumuşatıcıyi fis fis şişeye koyup temizlik sonrası bir iki yere sıkıyorum missss
Kucukkalbim Gunes_kiz Beyazlara Ariel,renklilere Bingo love,Yumusatici yuzey temizleyici de Bingo Love serisi kullaniyorum temizligi kokusu harika tavsiye ederim 😍
Mom0982 Gunes_kiz Hiç öyle yapmıyorum yapılabilir ama gerek yok.Soda yeterli oluyor.Ben bir de yıkamadan sonra durulama programı var bi fasıl da öyle deterjansız duruluyorum tadından yenmiyor 😃
BGY yerlere bingo mutlu yuvam ve çamaşır suyu karıştırıp silerim Evim hep tertemkz ve hijyenik kokar .çamaşırlarım icin beyazlar omo renkliler persil siyahlara hala denemedeyim istediğim kokuyu bulamadim yumuşatıcı bimin lila bulut marka cok iyi kokuyor kalıcı. tozları da yumuşatıcı sıkıp alıyorum heryerde kokar hatta esimin alerjisi var kokudan burnu tıkanır kızar hep 😁
Eylulmelis Beyzlarda alo yada omo,renklilerde rinso karbonat ve limonlu,yumusaticı olarak bingo beyaz ve kırmızı yada bimin pembe ve mavi yumuşatıcısı.
Mirac_bbk Gunes_kiz 4 yıldır evliyim sürekli yapıyorum birşey olmuyor 😂 hemde ayda bir perde yıkarım ☺️
sevdeninasafkosu Gunes_kiz valla ben memnun kaldım kokusu kalıcı. Bir kere aldım şimdi hep aliyorim tabi bebek küçük diye bir süreliğine rafa kaldırdım ama 🤣 efsane kokuları var
zeyzey77 Gunes_kiz deterjan değil de yumuşatıcı çok önemli kokuyu veren yumuşatıcı. a101 de yumosun yumuşatıcısı var fiyatı da uygun bir dene bence sağ üst köşede olan 23.90 fiyatlı olan 2520 ml https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSStBm58r1WQl58jXbgBvDV6XgoV7vT72Sqdg&usqp=CAU
nursocum Gunes_kiz Beyin kokuya bir süre sonra alışıyor. Siz sürekli değişik deterjanlar kullanırsanız kokuyu alırsınız mesela ben en çok bingo mavi fısfıs onu seviyorum tozu onla alıyorum mis gibi kokuyor