Edanurkya Kızlar 25 günlük bebegim ve emziriyorum sutum de iyi var yani ama sürekli araniyo mama vermeye başladım artık sizin de durumlar böylemi günde kaç defa emiyor mesela
Shrayz Edanurkya aranması normal o dönemler doyamadığından değil refleks oluyor 8 dönem çünkü senin teninde olmak istiyor günde 4 5 bez doluyorsa doyuyordur boşa mama vermeyin Bi doktorınuzla görüşün
Shrayz Edanurkya ne kadar emdirirsen sütünde o kadar çok çoğalır bu arada bu dönem her istediğinde verin
plakayerli Edanurkya gündüz uyanıksa yarım saatte bir verdiğim bile oluyor bi de hava sıcak olduğu için susuzluğa iyi geliyormuş emzirmek biz de 22 günlüğüz
plakayerli Edanurkya sadece emebildiğinden emin olup olmamanız önemli bence bazı bebekler memede oyalanıyo uyuyakalıyo vs
Beyzakiz Sütün varsa istedigi zaman ver canim ben saat başi veriyordum 9 aylik olduk her istediginde veriyorum mamaua cisli bezine bak günlük 5 cişli bezi varsa doyuyor o seni özledigimdede emmek osteyecek
Shrayz Edanurkya emzir canım zorlu Bi dönem ama sabret geçecek bence mama yerine sütünle doyur en iyisi o onun için eğer sütün yetiyorsa çok yoruluyorsun biliyorum ama geçecek bu günler bizde 4 aylık olduk çok şükür
Edanurkya plakayerli Canisi aynı bebelerimiz uykusu nasıl bizimki pek uyanık gün içinde senin uyku saatlerin nasıl?
Yasemin38 Edanurkya canım mama vermene gerek yok ki bu dönemde normal bebeğinin aranma refleksi. Sık sık emzir gelişiminde kilo alımında sıkıntı olursa doktor önerisiyle başlarsın. Mama karşıtı değilim tabiki ama gerekli durumlarda kullanımını doğru buluyorum sadece😊
Edanurkya Yasemin38 Ah yasemin sürekli emziriyorum ev işi falan yapmıyorum zaten onu geceyim sürekli ilgilenmeden 😄 ama emiyo uyuyo yatağa koyunca 5 dk içinde uyanıp tekrar araniyo istiyo bu normal mi yoksa doktora gideyim mi doymuyor diye
plakayerli Edanurkya gece iyi uyursa gündüz anamızı ağlatıyor gündüz uyursa gece ağlatıyor 😬 uyumadığında da durmuyor ya memede olacak ya da kucağında hafif hafif zıplatacaksın yoksa hep ağlıyor 🤷♀️ Kırkı çıkınca daha normalleşir inşallah annem beni öyle kandırarak teselli ediyo 😄 Sizinki nasıl?
hedwig Edanurkya canım ben de o durumu yaşıyorum iki göğsümü emiyor uyuyor beş dakika sonra uyanıyor aranıyor 30 cc mama veriyorum uyumuyor sonra tekrar ilk verdiğim memeyi veriyorum az emip uyuyor
Yasemin38 Edanurkya normal ama istersen aylık kontrolüne kadar mama vermeden sadece anne sütü ile devam ederek takipte kal. Kolay süreç değil ama sabır canım😊
Edanurkya hedwig Ayneenn öyle canisi ben 60 cc veriyorum aptamil 1 Ama ondan sonra tekrar ağlıyo bidaha meme Bu mama vermeyenler napiyon nasıl yetiyio anlamıyorum her dk emzirme mi yapıyolar acaba
AlpBeyinAnasi Edanurkya kıııaaz aranır o hep 😍 göbek bağından sonra ikinci bağınız o meme 😅 eğer çişli bez sayısı günde 5-6 oluyorsa ve kilo sıkıntısı yoksa mama verme sütün yetiyordur, sadece seni istiyor minik fıstık 💕