yavrukussss Kızlar memleketimize geldik annemlerin falan görünce yabancıladi onları sonra babasına gitmek istedi beni gördü kardesimdeydi gel dedim gelmedi benide yabancıladi normal mi babasını tanıdı sadece 7 ayligiz
Annecik60 yavrukussss Ben normal de tesettürluyum evde açık halimi bildiği için sanırım dışarı veya başka bir yere gidince ağlıyor gelmiyor bana babasında duruyo hep. Belki sizinki de bir an çok kişi görünce karmaşa yaşamıştır. Benim oğlum uzun zaman sonra evden çıkıp annemlere gittiğimizde bana gelmeyi bırakın emmedi bile ertesi gün düzeldi☺️
DurikoMom yavrukussss normal tabi aklı karışmış belliki bi kaç ay sonra babasında durmayıp sana gelmeye çalışıcak 😊
Aybersa yavrukussss 😊 Bebeler ,yabancı yerlerde babalarını daha güvenilir buluyorlar,çok normal, benim oğlum 14 aylık nerdeyse, bir haftalık tatilde emme hariç beni tanımazdan geldi babasindayken😂
Aybersa yavrukussss deneyimledikce neler öğreneceksin daha♥️ Yeter ki babası ile arası iyi olsun ,sen her türlü bağını kurarsın zaten ♥️