1prens_1prenses_Annesi Kızım 6 aylık oldu bugün ve ne ile başlayacağımı bilmiyorum sizlere ile başladınız bilgi verirmisiniz
Meralk 1prens_1prenses_Annesi önce yoğurt ile başladım. Sonra her gün bir sebze tadacak şekilde buharda haşlayıp verdim. Gün geçtikte tattırdğm sebzeleri karıştırdım. Sebzeler; patates, kabak, havuç, bezelye, avakado vs.
Mernana 1prens_1prenses_Annesi ev yoğurdu muz veya sebzeyi haşlayarak başlayabilirsiniz. Kutu mama olarak en doğal içerikli olanı hipp ben kullanıyorum arada gece maması olarak ☺️ Birde pirinç unlu muhallebi yapıyorum içine çeyrek muz eziyorum bir çay kaşığıda pekmez bunuda arada veriyorum. Kahvaltısıda yarım yumurta sarısı 2 adet cici bebe(ılık su ile açıyorum) bir çay kaşığı labne bazen çeyrek muzda eziyorum labne koymadığım zaman pekmez de ekliyorum. Peynir yoğurtla pekmez kullanımı yanlışmış o yüzden böyle yapıyorum. Birde fileli emziklerden yoksa edinin derim içine evimde hangi meyve varsa onu kesip koyuyorum hem meyvesini yemiş oluyor hemde dişlerini kaşımış 😃 bunlar benim tecrübe ettiklerim umarım faydası olur sanada 🤗
nursocum 1prens_1prenses_Annesi yok asla. Kendin yapabilirsin ben daha çok kek yaptım yoğurduna karıştırıp verdim yada o yedi. Cici bebe safi şeker
1prens_1prenses_Annesi Meralk saolun 6 aylık için kutu mama kulanan varmı acaba tahıllı pirinçli karışık ondan kulşansam
Meralk Ben kullanmadım. Düşünmüyorumda onun yerine kendiniz yapabilirsiniz pirinci haşlayıp, sütünüz varsa onunla açıp çatalla ezerek verebilirsiniz.