HeartShapedGlasses Doğum yaptım kilo aldım tatile gidicez bana idare edecek bir mayo veya bikini önerir misiniz?
Mlke301020 HeartShapedGlasses yüksek bel modeller bakın ama kilonuzda önemli ben mini elbise tarzı mayo almıştım bir ara
Babe HeartShapedGlasses pentide korseli mayolar var gecen yaz almistim karin bolgesini mukemmel topluyor 👌
Gunel99 HeartShapedGlasses ben yüksek bel sıyah bıkını aldm trendyoldan doğumdan sonra 65 kloda kaldım ınemıyorum
HeartShapedGlasses Mlke301020 boyum kısa 157 o nedenle fazla görünüyor. Normalde 53 kilodan yukarıyı görmemiş biriydim ☹️
Mlke301020 HeartShapedGlasses hmm boyunuza göre biraz varmış. Kaç gün var tatile diyet yapmaya çalışın 2 kilo da 2 kilodur
Denizmooom HeartShapedGlasses alakasız bi soru ama bebeğiniz kaç aylık bizde 2 aylıkken tatile gidecegiz bakalım nasıl olacak onu düşünüyorum
kivircik_annesi26 HeartShapedGlasses korseli mayolar var geçen sene lcw almıştım ben çokda memnun kaldım biraz giyerken ve çıkarırken zorlansamda sıkı tuttuğu için göbeğim falan güzel durdu hemde içinde bunalmadım😸
Nilara HeartShapedGlasses trendyolda korseli altlar var yuksek bel. Dar kalip mayolara da bakabilirsiniz