Durumommy Arkadaşlar kızım doğduğundan beri molfix kullanıyorum son 2 haftadır geçmeyen bir pişiği var ıslak mendil kullanmıyorum sudocream kullanıyorum hiç pişik olmadı ama bu geçmiyor devamlı kullanılan bez daha sonradan pişik yapar mı sizce bezi değiştireyim mi
Erayhusem Durumommy canm bez yaptgını düsünmüyorum ve paptyayı kaynat ılık bir sekilde sür canm papatya suyu gecryo pisigi
Candy_liz Durumommy domates, portakal, mandalina, çok baharatlı ve acı yediyseniz pişik yapabilir.. bizde de aynı sorun var bir tek travazol sürünce geçiyor doktorumuz kullan demişti..
Gunayim Durumommy benim kizimdada ayni durum oldu bez degistirdik 2gune kanayacak duruma geldi travazol ldu sanirim bir krem aldi esim ezzaneye sordu en iyisiymis 15 liraya 2 gun surdum gecti hemen cok sukr
Tuba Durumommy sanmiyorumki simdiye kadar kullandigi bez 4aydan sonra pisik yapsin. emziriyormusun peki? bazi yedigin gidalarda bebeginde pisik yapabilir🤔
Durumommy Tuba evet emziriyorum onu da düşündüm ama yediğim ne dokunur çözemedim canını acıtan bir pişik değil ama o kızarıklığı gördükçe üzülüyorum bende
Tuba Durumommy normal kızarıklık normal benim oğlumdada oluyor bazen. acıtmıyorsa endişelenme. altını değiştirirken biraz açıkta bırak hava alsın altı.
Durumommy Candy_liz bunların hiç birini yemiyorum ben doktorda biraz kilodan oluyor diyor anlamadım bende ne yapsam gün içinde sık sık yıkıyorum havalandırıyorum bakalım belki bu kontrolde krem verir travazol kortizonlu mu
Candy_liz Durumommy malesef öyle.. bir tek pişiğin üzerine çok hafif sürüyorum..Bir haftadan fazla kullanmamak lazımmış
Durumommy Tuba işte sık sık yıkıyorum altını havalandırıyorum 2 haftadır geçmedi bakalım inşallah geçer bez olayına kafam takıldı acaba değiştirsem mi diye de bilemedim
Durumommy Tuba peki doktorun kilodan demesine ne diyorsun bacakları hava almasını önlüyor diyor tam iki dudağında var o yüzden mantıklı mı yani
Tuba Durumommy kac ki kilosu suan? benim oglumda 6900g 2,5 aylik ve doktor bana hic öyle bir sey demedi🤷🏽♀️
Neslihankarabal Durumommy valla kuzum ben mecbur kalınca aldim molfix i pisik yapmıştı. Bezi surekli kullanıyorsan olmamalı aslinda numarasını değiştirdiysen olabilir. Farkli oluyorlar nedense anlamış degilim bende.
Durumommy Neslihankarabal benim kıza Prima pişik yaptı molfix iyi geldi bende aynı şeyi düşündüm numara büyüdükçe acaba sızdırma yapmasın vs diye daha fazla mı kimyasal kullanıyor kafamda deli Sorular geçsin su pişik 😄
Tuba Durumommy arkadasin yazdigi da mantikli geldi numarayi falan degistirdiysen ondanda kaynaklanabilir. ben prima kullaniyorum ve 2 ile 3 numara cok farklilar mesela. bende 3 numaraya gecince kisa süre kizariklik olustuydu sonra gectiydi geri
Hatice5818 Durumommy Sema3545 hayır benim en yaşlı esim1979 ben 1982 oğlum 2003 kızım 2008 kuzucuk 2021