Alin6272 1 aylık bebeğim hipp mama kullanıyorum son günlerde kabızlık yapıyor ve kusuyor ne vereceğimi şaşırdım
Bayezidin_annesi Alin6272 bebevita dene canim ben cok memnun kaldim hipp bebelac gold bizde cok kusma ve kabiz yspti sma da kabiz yspti bebevita da cok rahat hergun kakasini yapiyor severek iciyor bim de ve ebebekte satiliyor
Alin6272 Bayezidin_annesi aptamil conformil dediler inşallah düzeltir olmazsa onuda deneyeceğim sanırım deneye deneye bulacağım ama çokta farklı marka karıştırmak istemiyorum
Bayezidin_annesi Alin6272 comformil ben 9 sene önce oğluma kullanmistim gazi için iyi geldi ama bazı çocuklara da gaz yapabiliyor denemekte fayda var böyle böyle buluyoruz
Alin6272 Bayezidin_annesi fazla marka değiştirilmez diyorlar etraftakiler ama nie acaba anlamadım sütüm yok en iyi gelen markayıda deneye deneye bulmak zorunda değilmiyiz
Bayezidin_annesi Alin6272 aynen öyleyiz ne yani bebrgime yaramayan gaz yapan mamayı mi kullanicam öyle şey olmaz ki anne olarak bizim icimize sinmez ben en az 1 ay kullandım hep oyle degistirdim
Alin6272 Bayezidin_annesi hipp kulanıyordum doğduğundan beri şimdi aptamil aldım ama sevmedi gibi sanırım hipp devam edicem doktora gidene kadar doğru mamayı bulmak emzirmek den daha zor imkan olsa direk emzirmek isterdim
Alin6272 ozge3747 ben aptamili yeni aldım conformil ama oda aşırı yoğun geldi bana içerken çok zorlandı sanki hippden sonra bi gece verdim daha ama içerken bi huzursuz gibi oldu
ozge3747 Alin6272 conformil kullanmadım normal aptamil veriyorum, suyunu bir tık fazla koyabilirsiniz bence yoğunsa
Bayezidin_annesi Alin6272 bende çok istedim emzirmek dogdugundan beri sütüm azdı 4 ay atağında iyice bıraktı sagiyorum 20 30 ml çıkıyor onu veriyorum bende azda olsa anne sütü alsın diye
Alin6272 Baharbek içirdim dün geceden beri onu veriyorum oda gaz yaptı yarım saate uyanıyor aşırı huzursuz oldu doktoruna sordum hipp içine zeytin yağı koy dedi
melekkkctn Alin6272 hipp organik bizde de kabızlık yaptı sonra hipp combiotic var ona geçtik gayet iyiyiz 👌🏼
Alin6272 melekkkctn hep ondan verdim doğduğundan beri canım çok çabuk acıkıyor onu içince ama duru yani aptamil bildiğin koyu bi mamaydı sevmedi sanırım hipp e geri döneceğim gibi
Baharbek Alin6272 gaz ve kabızlık için özel mama aslında gaz yapmaması lazımdı ikisini verdiniz diye mi oldu acaba bilemedim 🤔 geçmiş olsun canım
Alin6272 Baharbek sanırım gerçekten her bebek farklı oluyor deneye deneye öğreneceğiz artık çok sağol canım 🙏