Neessee Bebişlerimiz kaç kilo yazabilirmisiniz ?? Oğluşum 3 ay 3 günlük sadece anne sütü ile besleniyor 61 cm boyu 5950 gram kilosu 40,5 kafa çapı 😇
deletedmom342 Neessee doğum kilosu önemli bebeklerde.. yani burada bir anne benim bebeğim 7 kiloda diyebilir 4 kiloda ☺️
Ebruliuy Neessee 6300 kilosu boyunu ölçmediler 41 yakın baş cevresi vardı kiloyu falan boşverin de arkadaşlar gazlar ne durumda uykular nasıl Benin iki saatte bir uyanıyor her gece hala tam uyumuyor gazıda bitmedi
KATRE_ Neessee benimkide 3 ay 3 gunluk canim oglum 3200 gr 50 cm dogdu suan 6310 gr 60 cm kafa capıda 40,5 😍
Neessee Ebruliuy oğlum benimle uyuyor yeni istediğinde yapışıyo göğüsüme 😂🤣 acıkınca değil ama gazı olunca ağlıyor kalkıp gazını çıkarıp yatıyorum oda 1 kez kalkıyor. Gaz konusundada damla kullanıyorum ben zinco adı akşam 10 da filan veriyorum geceyi rahat geçirmek için
Donaldduck Neessee 3 ay 4 günlük bi oğlum 5600 gr doğum diğer oğlum 4960 gr prematüre bebeklerdi 33+5 günlük doğum oldu
Tuba Neessee benim oglum suan 2 ay ve 18 günlük ve senin oglundan 115g fazlaligi vardi dogumda (3865g‘di). En son sali günü tartildiginda 6900g geldiydi. Boyu kac bilmiyorum fakat beden olarak 68 bedeni giyiyor.😅