Bma1204 Bebeğim aşı olalı 3 saat oldu neler bekliyor bizi şuanlık gayet sakin ateşide yok biraz bilgi verebilir misiniz anneler ????
Yasemin38 Bma1204 hiç bir sıkıntı olmaz canım korkma. Belki huzursuzluğu yada hafif ateşi olabilir öyle bir durumdada calpol verirsin. 3 gün banyo yaptırma kolunda verem aşısı olduğu için😊
gocebebirbayan Bma1204 2 aylık aşısında bir şeyi yoktu çok şükür. 4 ay aşısı çok ateş yaptı havalar da sıcak olunca 🤷🏻♀️
Deletedmom27337 Bma1204 bizde bir problem olmadı. Eğer ateşi çıkarsa 38,5 olursa calpol verirsin demişti ebe. Gece devamlı kalkıp ateşini ölçtüm ama sıkıntı yaşamadık
Gulayalparslan20 Geçen ay yaptırdık bızde bı belirti göstermedi bıtek fazla uyudu emmek dısında uyanmadı 2gün kadar böyle gecti snra bıraz huysuzlandı o kadar ateşimiz felan cıkmadı ama ben her ıhtımale karsı paranox almıstım ateşi olabılır dıye hemşiremiz alın demişti korkmayın 😌
7Kaptan7 Deletedmom27337 calpol kaç ölçek veriliyor eğer ateş çıkarsa bizim de 2. Ay aşısı 20 gün sonra ama yine de sorayım dedim.
Rella Bizde bugün 10 da olduk şimdilik biraz huzursuz ateşi yok. Sürekli uykulu emiyor baygın baygın bakıp uyuyor
Bma1204 Rella şimdi nasıl bizimki coşmuş durumda çok ağladı mecbur verdim ağrı kesici bacakları çok kızarmış yanıyordu soğuk kompleks yaptım bir tarafa diğer tarafa izin vermedi
Rella Gayet iyi keyfi yerinde sanırım kolu ağrıyor kolunu kıpırdatmıyor. Bacakları biraz sıcak sadece fakat mutlu hiç bir ılac vermedim, daha doğrusu almadım alsaydım bende verirdim boşu boşuna olurdu bilerek almadım anlayacağınız