AA201207 yareninannesi888 neden yapmadı ki 🤔 bakırköy Sadi Konuk ta yapıldı bizim. Şişli Etfalle Çam ve Sakurada da yapılıyor
ikitostikannesi yareninannesi888 deri testini sanırım cerrahpaşada yapıyor bizde alerji testini kan aldırarak yaptırdık
yareninannesi888 AA201207 ikitostikannesi Kızlar rahatsız ediyorum sizide ama Sadi konukta yeşil alan açtırdım ama randevu yok alerji bölümüne bildiğiniz bı özel hastane var mı deri testi yapılan, devlette işler kaplumbağa misali işliyor
ikitostikannesi yareninannesi888 deri testi değilde canım benim gittiğim hastanede doktorumuzdan memnunuz ama ordada kan alarak bakıyorlar cerrahpaşaya baktınmı hiç
AA201207 yareninannesi888 estağfurullah istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Alerji doktoru bulunan özel hastanelerde deri testi de yapılıyordur ama özel hastaneye net karar vermediyseniz gün içinde sık sık MHRS den kontrol edin özellikle 4 ten sonra randevular güncelleniyor
yareninannesi888 ikitostikannesi doktorunuzun ismi nedir canım olmadı kanla baktırayım orda, Cerrahpaşa ana baba günüdür :(
yareninannesi888 AA201207 Allah razı olsun, 4ten sonra bakayım inşallah bulurum o zaman olmadı özel hastaneleri arayım yapıyorlar mı diye çok teşekkürler
ikitostikannesi yareninannesi888 ben randevu düşürdüm gecen genel test ten gecıreyım dedım persembe gene gtcem ama randevu oluyor sureklı bakman lazım selda kavak canım doktorumuz