Gulhifa15 Merhaba güzel anneler🌹 yaklaşık 2.5 ay önce sezaryen doğum yaptım. Lohusa kanamam bitikten sonra adetimi oldum. Bu ikinci adet dönemim. Koyu renk lekelenme şeklinde oluyor. İkinci günüm ama normal kanamam olmadı hala. Sizde nasıl oldu normal mi ?
JackDaniels Gulhifa15 bende 40’ım çıkar çıkmaz adet oldum. 4.adetimi oldum hala aynı sizin dediğiniz gibi oluyorum. Dr normal dedi🙏🏻
Zeynepsevgi Gulhifa15 benimde 5 ay olacak hale düzene girmiş değil ama doktorum normal dedi vücut rahîm anca toparlanıyor
Hey123 JackDaniels adet kanaması oldugunu nasıl anlıyorsunuz? 40 günü geçtiğiniz için mi adet kanaması diye adlandırıyorsunuz yoksa ağrılı bi kanama mı oluyor? Nasıl anlıyoruz adet kanaması oldugunu? Bende daha 25 günlük anneyim
Gulhifa15 Hey123 lohusa kanamam bitti aradan 10-15 gün geçti baktım lekelenme olmuş. Ertesi günde bildiğin adet kanaması adet belirtileri yaşadım ve oldum. Hamilelikten önceki normal adet belirtileri ve kanaması oldu yani. Lohusa kanaması bittikten sonra oldu bide ordan da anlarsın zaten. Benim lohusa kanaması 30 gün falan sürdü
JackDaniels Hey123 40 gün boyunca yoğun kanamam oldu ve parçalı. Sonra 42.gün bitti. 50.günde adet oldum. 40’tan sonra doktora gittim smear aldı ve usg ile baktı adet olacaksın dedi. Eski düzenimde olmaya devam ediyorum şuan🙏🏻 Hem doktor dediği için anladım hemde 10 gün temiz durdum sonra tekrar kanama başladığı için anladım
Gulhifa15 Zeynepsevgi benim yok gibi bişey. Çok koyu renk lekelenme oluyor sadece. Siyaha yakın bi renk
Omertugra20 Gulhifa15 ben dogumdan sonra adet olmaya basladigimdan beri direk kirmizi geliyor dogumdan once kahverengi baslardi