Kızlar selam. Kısa şekilde anlatmaya çalışacağım. Ek gıdaya başladığımızda beri dönem dönem Red yaşardık. Önceleri 7bucuk aylık olana kadar çok güzel kahvaltı öğlen sebze yemeği yoğurt akşam muhallebi yedirirdim. Sonra dişi çıktı 4 tane onlar çıkana kadar yemedi dönem dönem ama Sonra düzelmişti. Fakat daha sonra kahvaltıyı tamamen reddetti. Yani şuan 10bucuk aylık 3 Ay kahvaltı yemedi. Yoğurt sebze muhallebi diye bekliyordum. Meyve hiç yemiyor bende suyunu sıkıp icirirdim. Ancak bayramdan bu yana Ne kefir ne sebze asla yemiyor kahvaltı zaten yok . Baya Bi hiç birey yemedi dönemsel dedim dış dedim ama dis yok çıksa bayramdan bu yana çıkardı. Neyse 10 gündür düzene sokmustum onuda şu şekil kendi yediğim yemeklerden vererek. Örneğin artık hep çorba vermeye başladım Bi kase içiyordu yoğurt yiyor muhallebi yiyordu ancak 5 gündür muhallebi ve çorba asla yemiyor. Kahvaltiyida sabahları pankek yedirecek buldum onuda 1 tane ancak yiyor peynir falan hak getire. Birde Bi kase yoğurt yiyor. Havalardan diyorum ama olabilir mi sizce. Yani ne meyve ne sebze hiçbiri yok. Pankek bile 1 saatte anca yiyor Bi taneyi.