Bayancokbilmiss Kızlar bebişim 5 aylık oldu ilk defa su verdim havaların ısınmasıyla. Baya sevdi içmek istedi bende bir tatlı kaşığı kadar verdim, siz nasıl veriyosunuz biberonla versem içebilir mi ve ne kadar vermeliyim sizce
Aksell Bayancokbilmiss ben 1 aylıktan beri veriyorum biberonla istediği kadar içiyor sadece tok karına vermeye dikkat ediyorum
NunuDudu Bayancokbilmiss havalar ısındı artık karnı tokken verirseniz su ile doymamış olur.suluklar var damlatmayan her eczanede satılır kolaylık olur size de.
Asl90 Bayancokbilmiss biberonla verebilirsiniz. Çok seviyor diye çok vermeyin beslenmesini etkilemesin emiyorsa daha sık emzirin. Günde 20 30 ml max yeterli diye düşünüyorum. Tabi doktorunuza danışın en doğrusnu o söyler
Gerbera19 Bayancokbilmiss benim bebeğimde 4 aylık ev 30 derece, çişi de azaldı 2 3 gündür, mecbur bugün verdim artık, terliyor sürekli çünkü, biberonla verdim bende
Morusevenanne bebeksibiriyim evet ben de denemek için 2 kere verdim o günler çok gaz oldu. Şaşırmıştım doktor da söylediyse demek dogru
Oyku_nisa bebeksibiriyim sakın kesme ben 1tatli kaşığı veriyordum doktor o yetermi çocuğa dedi böbreklerini susuz burakma havalarda çok sıcak ben doğduğunda. Beri veriyorum sudan zarar gelmez
Kaganalis Gerbera19 bizde ayniyiz terliyor cisi acaba oyuzden mi azaliyor. Kac tane cisli bez aliyorsunuz acaba Ben bi doymuyormu dedimde kendimce. Siz terliyor diyince aklima geldi
Oznuryunus Bayancokbilmiss ben 4 aylıkken az az vermeye başlamıştım şimdi 5.5 aylık biberonla yarısını ixiyor 🥰
bebeksibiriyim Oyku_nisa bu doktorlar da birbirleriyle çakışıyorlar ya biri diyor ver biri diyor verme ben de şaşırdım ya üzülüyorum versem bir dert vermesem bir dert 🥺 peki sizin beslenmeniz nasıl biz hem meme hem mama gidiyoruz ama meme ile doymuyor mama ile destekliyorum